You are here:

EXCLUSIV | Fost coleg cu Ronaldo, Marius Niculae ştie motivul transferului la Juventus: ”De aceea cred că a plecat de la Real Madrid!”

EXCLUSIV | Fost coleg cu Ronaldo, Marius Niculae ştie motivul transferului la Juventus: ”De aceea cred că a plecat de la Real Madrid!”
Comentarii

Marius Niculae, fost coechipier la Sporting Lisabona cu Cristinano Ronaldo, crede că atacantul portughez a părăsit-o pe Real Madrid în vară din dorinţa de a avea o nouă provocare.

"Benzema deja e de foarte mult timp. A devenit o oarecare plictiseală. Are nevoie de o schimbare. Cred că şi Cristiano tocmai de aceea a plecat la Juventus. Avea nevoie de o schimbare. Câştigase tot la Real Madrid, avea nevoie de o provocare nouă", a spus Marius Niculae, la Telekom Sport.

Marius Niculae are încredere că fostul său coleg poate cuceri Balonul de Aur şi de la Juventus şi că va marca 25 de goluri pentru "Bătrâna Doamnă", în acest sezon.

"Orice e posibil. Cum a zis şi Florin Răducioiu, eu o văd pe Juventus favorită certă la câştigarea UCL. Dacă câştigă UCL şi marchează în fazele superioare, are şanse mari.

Nu ştiu ce să zic. E un campionat dificil. Adaptarea... A durat ceva până să marcheze primele goluri. Eu zic că va marca, pe final va ajunge la 25 de goluri", a adăugat cel poreclit "Săgeată".

În final, Marius Niculae a mărturisit că rămâne fan AC Milan, chiar dacă fostul său coechipier a ajuns la marea rivală: "Sincer, nu sunt fan Juventus. Eram fan Milan, dar acum simpatizez şi cu Juve, dar tot cu Milan rămân".

Afla mai multe despre: niculaeronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare