You are here:

EXCLUSIV | Gică Popescu ştie cum poate da FCSB lovitura! Jucătorul care îl va umple de bani pe Becali, cu o condiţie: "Nu şi-a atins potenţialul maxim!"

EXCLUSIV | Gică Popescu ştie cum poate da FCSB lovitura! Jucătorul care îl va umple de bani pe Becali, cu o condiţie: "Nu şi-a atins potenţialul maxim!"

Superliga

Comentarii

Gheorghe Popescu a vorbit pentru Telekom Sport despre interesul lui Galatasaray pentru Florinel Coman. Presa din Turcia anunţă că jucătorul FCSB se află pe lista echipei unde fostul fundaş al echipei naţionale şi Gică Hagi au scris istorie în urmă cu două decenii.

Popescu spune că fotbalistul cumpărat de la Viitorul nu şi-a atins încă poteniţalul maxim şi că îl vede pe acesta jucând la nivel înalt, cu o condiţie: să capete continuitate în evoluţii.  Marea problema a lui Coman în viziunea Baciului e reprezentată de forma oscilantă, problemă de care tânărul atacant poate scăpa doar în momentul în care va juca constant.

"Florinel Coman e un jucător cu multe calităţi, cu foarte mult talent. Însă eu cred că nu a ajuns încă la potenţialul său maxim.

E un jucător cu talent enorm, jucător cu personalitate în joc peste vârsta lui, dar foarte oscilant până acum. Au fost meciuri în care a jucat bine, meciuri în care a dispărut, meciuri în care se aştepta foarte mult de la el şi nu a dat rezultatele aşteptate. Dar nu a avut continuitate în titularizare. Au fost meciuri în care a jucat, meciuri în care a dispărut, apoi iar a jucat, iar a dispărut. Jucătorii de vârsta lui au nevoie de continuitate, de încredere, când sunt băgaţi în teren să fie lăsaţi să joace dacă crezi în potenţialul lor",
a declarat Gheorghe Popescu pentru Telekom Sport.

 

Afla mai multe despre: popescucomanfcsb 

viewscnt
Articole similare