Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV I Ce s-a întâmplat în vestiarul FCSB: "Din acel moment n-a mai îndrăznit să ia pe nimeni la mişto!"

EXCLUSIV I Ce s-a întâmplat în vestiarul FCSB: "Din acel moment n-a mai îndrăznit să ia pe nimeni la mişto!"

Superliga

Comentarii

Desele ieşiri în decor ale lui Denis Alibec nu au rămas fără ecou. Sorin Paraschiv susţine că în perioadă sa un astfel de comportament n-ar fi fost tolerat în primul rând de vestiar!

 
"Nu-mi aduc aminte să fi avut printre noi un astfel de jucător-problemă. Bine, pentru mine chiar nu e surprinzător ce face Denis fiindcă el aşa se comporta şi înainte să ajungă la Steaua, cei de la club ar fi trebuit să ştie şi ei acest lucru. Cât timp am evoluat, mai ales după ce Piţurcă reuşise să formeze acel grup, i-ar fi fost greu oricărui fotbalist să vină şi să nu aibă un comportament adecvat.
 
Mi-aduc aminte, de exemplu, ce s-a întâmplat odată cu Thereau. Eram în vestiar şi Petre Marin l-a întrebat ceva, iar reacţia lui Thereau a fost: «Dacă vrei să-ţi răspund, trebuie să-mi vorbeşti în franceză!». Imediat s-au ridicat vreo 3-4, dintre cei cu vechime în lot, şi l-au pus la punct pe Thereau. Din acel moment, el n-a mai îndrăznit să ia pe nimeni la mişto. Asta înseamnă să fi un grup", a declarat Paraschiv la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: steauaparaschivtelekomsportvestiarproblemedezvaluirithereau 

viewscnt
Articole similare