Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu îi dă lovitura decisivă lui Răzvan Burleanu: "Când faci un copy paste, nu reuşeşti". "Kaiserul", devastator: "Ştia de şase ani că se va juca EURO la Bucureşti"

EXCLUSIV | Ionuţ Lupescu îi dă lovitura decisivă lui Răzvan Burleanu: "Când faci un copy paste, nu reuşeşti". "Kaiserul", devastator: "Ştia de şase ani că se va juca EURO la Bucureşti"

Echipa națională

Comentarii

Fostul contracandidat al lui Răzvan Burleanu la şefia FRF, Ionuţ Lupescu, a comentat ultimele rezultate ale echipei naţionale. Fostul tricolor a criticat modul în care au fost abordaţi ultimii ani.

  • Răzvan Burleanu a câştigat alegerile FRF la o diferenţă zdrobitoare, obţinând 168 dintre cele 254 de voturi exprimate (66,1%), în timp ce principalul său contracandidat, Ionuţ Lupescu, a strâns doar 78 de voturi (30,76%).

Ionuţ Lupescu a găsit câteva greşeli făcute de administraţia Răzvan Burleanu, în opinia sa, de-a lungul ultimilor ani: "E păcat, pentru că federaţia ştia de şase ani aproape că se va juca EURO şi la Bucureşti şi nu a făcut niciun proiect încât să aibă un selecţioner competitiv, un lot competitiv pentru a juca în faţa propriilor suporteri. Avem probleme destul de mari cu jucătorii din străinătate, campionatul este cum este, e puţin ciudat când vrei pe o parte să impui nişte reguli, regula U21, şi la echipa naţională nu îi promovezi aşa cum trebuie pe cei de la U21. 

Naturalizezi pe cineva la 34 de ani (n.r. - Mario Camora)... Lucruri care sunt lipsite de logică şi după plecarea lui Piţurcă noi nu am avut niciun selecţioner. A fost nea Puiu (n.r. - Anghel Iordănescu), care venise după opt ani, puţin ieşit din lumea fotbalului internaţional iar după aceea tot ce s-a adus spune de la sine. Nu există o strategie comună din partea federaţiei", a declarat Ionuţ Lupescu, în cadrul emisiunii "Sport Report".  

Ionuţ Lupescu: "Nu există o strategie care să fi pornit acum câţiva ani şi să aibă o finalitate"

"Ca selecţioner îţi trebuie experienţă. La echipa naţională nu antrenezi zilnic. Dacă vom continua aşa, o să îi stricăm pe cei tineri. Sunt doar aşa, trist. Dacă nu aş fi jucat pentru echipa naţională, poate nu îmi păsa. Dar când joci pentru naţională, îţi pasă şi te uiţi mai mult. Problema nu e de rezultate, ci de principiu, de ansamblu. Nu există o strategie care să fi pornit acum câţiva ani şi să aibă o finalitate. Când faci un copy paste şi încerci să copiezi pe cineva, nu reuşeşti", a mai spus Ionuţ Lupescu. 

Afla mai multe despre: ionut lupescurazvan burleanuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare