Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Iuliu Mureşan i-a găsit înlocuitor lui Costel Enache, la Hermannstadt. Aduce un fost jucător de la Steaua

EXCLUSIV | Iuliu Mureşan i-a găsit înlocuitor lui Costel Enache, la Hermannstadt. Aduce un fost jucător de la Steaua

Fotbal

Comentarii

Preşedintele celor de la FC Hermannstadt, Iuliu Mureşan, a confirmat pentru Agerpres, faptul că antrenorul Costel Enache nu va mai continua alături de formaţia din Sibiu. Cum nu există timp de pierdut, conducătorul a găsit deja un înlocuitor.

Iuliu Mureşan a confirmat, luni, că antrenorul Costel Enache nu are de gând să se răzgândescă şi va renunţa la postul de antrenor al celor de la FC Hermannstadt. Cum timpul este scurt, iar partidele din Liga l se succed cu rapiditate, Mureşan are un favorit pentru a-l înlocui pe Costel Enache.

"Costel Enache nu s-a răzgândit, acum e în drum spre Sibiu, pentru că a fost până acasă, şi vom discuta pentru a rezilia contractul. El a anunţat clar în faţa echipei că demisionează, nu se mai pune problema să rămână. Avem o listă de 7-8 antrenori pe care i-am dori, dar nu-i pot anunţa acum. Sper ca până mâine, poate chiar deseară, să putem anunţa numele noului antrenor", a declarat Mureşan, pentru aceeaşi sursă.

În următoarele ore, Iuliu Mureşan va anunţa numele celui care va prelua pe FC Hermannstadt, formaţia ce ocupă locul 12 în Liga 1, cu 10 puncte. Potrivit surselor TelekomSport, principal pentru a prelua formaţia din Sibiu este Erik Lincar, cel care a renunţat în urmă cu câteva zile la banca tehnică a liderului din Liga a 2-a, Turris Turnu Măgurele, după mai multe neînţelegeri cu conducătorii clubului. Se pare că Iuliu Mureşan discută de câteva zile cu Erik Lincar şi sunt şanse foarte mari ca instalarea acestuia să se realizeze curând.

EXCLUSIV | Iuliu Mureşan i-a găsit înlocuitor lui Costel Enache, la Hermannstadt. Aduce un fost jucător de la Steaua

Acesta şi-a dat demisia de la echipa sa, lider în Liga a ll-a, după înfrângerea din weekend, de pe terenul celor de la FC Argeş, scor 2-3. Se pare că nu acesta ar fi motivul principal al deciziei fostului jucător al Stelei. Se pare că principalul motiv al acestei decizii ar fi neînţelegerile cu patronul echipei, cel care are tendinţa de a să băga în problemele interne ale vestiarului mai mult decât ar trebuie. Modelul "Gigi Becali" a fost preluat fără menajamente de conducătorii din fotbalul românesc. 

Tehnicianul de 40 de ani a făcut junioratul la Viitorul Oradea şi Girondins Bordeaux, apoi jucat pentru Steaua Bucureşti, Panathinaikos, Akratitos, Amkar Perm, FC Naţional, Concordia Chiajna, Prefabricate Modelul, iar anul trecut a bifat o prezenţă şi pentru Turris Turnu Măgurele.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare