Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Miralem Pjanic, comandă specială din România făcută zilele trecute: ”Am fost la el acasă”. Ce a cumpărat

EXCLUSIV | Miralem Pjanic, comandă specială din România făcută zilele trecute: ”Am fost la el acasă”. Ce a cumpăratgalerie foto

Special

Comentarii

Miralem Pjanic a făcut o ”comandă destul de frumoasă” de haine de la o firmă din România, care a fost înfiinţată de un fost fotbalist din Liga 1.

Miralem Pjanic a apreciat hainele pe care le face o firmă vestimentară din România. Compania este deţinută de unul dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti străini care au evoluat în România.

Acesta a fost recent într-o vizită în Turcia, unde a avut ocazia să-l cunoască pe Miralem Pjanic, fost star la Juventus Torino şi FC Barcelona. 

Miralem Pjanic, comandă specială din România: ”Am fost la el acasă”

Miralem Pjanic este unul dintre cei mai cunoscuţi mijlocaşi centrali din fotbalul european. În vară, el a ajuns la Beşiktaş, după ce de-a lungul carierei a jucat pentru cluburi precum Lyon, AS Roma, Juventus şi Barcelona.

La Istanbul s-a cunoscut şi cu un fost fotbalist din Liga 1, care în prezent are o afacere în domeniul vestimentar. Zilele trecute, Miralem Pjanic a făcut şi o comandă specială.

Alessandro Caparco, cel care a înfiinţat compania, susţine că a avut şansa să-l cunoască atât pe el, cât şi pe familia acestuia, după ce a mers chiar la el acasă.

Miralem Pjanic a apreciat hainele pe care le face firma lui Alessandro Caparco şi a făcut o comandă specială, ”destul de frumoasă”, după cum o descrie fostul portar al lui Poli Iaşi:

”Am avut contact şi cu Pjanic, care şi el ne-a făcut o comandă destul de frumoasă, a apreciat hainele noastre. Nu îl cunoşteam, îţi zic sincer, a fost prima dată şi super.

Am fost la el acasă, am fost primit foarte frumos, era şi o parte din familia lui, chiar super, chiar m-am simţit minunat. Am mai povestit de când a fost la Juventus, că ştii că şi eu am crescut acolo, chiar a fost frumos”, a povestit Alessandro Caparco pentru Telekom Sport.

În vârstă de 38 de ani, italianul Alessandro Caparco este unul dintre fotbaliştii străini care au făcut carieră în România. Fost portar, Caparco a ajuns în 2010 în Liga 1, când a semnat cu FCM Târgu Mureş.

De atunci a mai jucat pentru Poli Iaşi, Concordia Chiajna, Dunărea Călăraşi şi din nou Poli Iaşi, de unde s-a retras în vara lui 2020.

După ce s-a lăsat de fotbal, Alessandro Caparco şi-a deschis împreună cu Ropotan o afacere în domeniul vestimentar, care se bucură de foarte mult succes. Printre clienţii săi se numără inclusiv Adrian Mutu.

Afla mai multe despre: caparco 

viewscnt
Articole similare