Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica, ironii la adresa lui Duckadam: ”Am văzut şi că a postat că era cu inima frântă. Ce să-i faci? Avea inimă frântă”

EXCLUSIV | MM Stoica, ironii la adresa lui Duckadam: ”Am văzut şi că a postat că era cu inima frântă. Ce să-i faci? Avea inimă frântă”

FCSB

Comentarii

Încă se vorbeşte despre ruşinea trăită de FCSB în Danemarca, după 0-5 cu Silkeborg.

MM Stoica, ironii la adresa lui Duckadam: ”Am văzut şi că a postat că era cu inima frântă. Ce să-i faci? Avea inimă frântă”

În a treia rundă din grupele Conference League, FCSB a trimis rezervele pe teren împotriva lui Silkeborg şi a fost umilită, scor 0-5.

Roş-albaştrii nu au avut niciun şut pe poartă şi l-au făcut pe Helmut Duckadam să ajungă la o concluzie dură în urma confruntării.

”Eroul de la Sevilla” consideră că Steaua alături de care a câştigat el Liga Campionilor nu mai există! Prin intermediul unui mesaj pe Facebook, Duckadam şi-a vărsat durerea în legătură cu clubul pe care îl reprezenta cândva.

Declaraţia lui Duckadam nu i-a picat deloc bine lui MM Stoica, managerul de la FCSB, care l-a ”pus la punct” pe fosta glorie. 

„Probabil că dacă ar fi avut unde să scrie după dubla cu Montpellier scria la fel. S-au luat 8 atunci, în dublă manşă (n.r. - 5-0 şi 3-0 în preliminariile Cupei Cupelor 1990). Am văzut şi că a postat că era cu inima frântă. Ce să-i faci? Avea inimă frântă. Cum să nu fie sincer dacă dumnealui a scris despre dumnealui că este cu inima frântă? Cum să scrii că eşti cu inima frântă dacă nu eşti cu inima frântă? Nu ai cum. 

Trebuie să o ai frântă total ca să poţi intra pe Facebook şi să vezi în ce stare te încadrezi. Aşa e la Facebook. Spui «Ia să vedem? Sunt euforic? Nu. Sunt trist? Nu. Inimă frântă? Aici sunt. Ia să vedem (n.r. - duce mâna la inimă).  Aici sunt, inimă frântă». Superfrânta inima”, a spus Mihai Stoica în emisiunea „Sport Report”, moderată de Dan Udrea, la OrangeSport.

FCSB va încerca să îşi lingă rănile în următoarea partidă din campionat, împotriva Petrolului, care se va disputa duminică, de la ora 21:30, şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsbhelmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare