Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | MM Stoica nu îşi explică înfrângerea cu Viking: ”Aşa ceva nu e posibil”

EXCLUSIV | MM Stoica nu îşi explică înfrângerea cu Viking: ”Aşa ceva nu e posibil”

FCSB

Comentarii

FCSB a pierdut cu 1-2 pe teren propriu meciul disputat împotriva formaţiei norvegiene Viking Stavanger, joi seară, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

EXCLUSIV | MM Stoica nu îşi explică înfrângerea cu Viking: ”Aşa ceva nu e posibil”

FCSB a condus cu 1-0, prin golul marcat de Coman ‘3. Pentru oaspeţi au înscris Kabran ‘5 şi Bjorshol ’35. Chiar dacă Gigi Becali spunea înainte de meci că vrea ca echipa lui să câştige la două goluri diferenţă, FCSB a pierdut într-un mod surprinzător. 

MM Stoica nu îşi explică această înfrângere şi a povestit la Orange Sport cum a trăit partida. 

”Am întâlnit o echipă pe care trebuia s-o desfiinţăm să facem act de prezenţă şi să mergem în grupe. Şi am pierdut meciul că se întâmplă câteodată în fotbal chestii inexplicabile. 

Octavian Popescu nu a avut multe acţiuni, dar nu înseamnă că a jucat prost. Nu am jucat prost deloc. Toţi s-au întâmplat de rezultat pentru că mingea a fost doar la noi. Au fost 25 şuturi la 5. Enorm! Eram la Arena şi m-am uitat la prima repriză a Craiovei, a jucat foarte bine şi totuşi n-au dat gol şi zic că aşa ceva nu e posibil. Ei bine după a început meciul nostru şi uite ce s-a întâmplat”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Ce a spus Nicolae Dică:

”Consider că acest joc nu trebuia să-l pierdem. Cam atât au făcut cei din Norvegia, pentru că în rest s-au apărat. Am prins şi un portar în formă bună. Am făcut două greşeli mari, sunt ghinionist eu. 

Ei au prima şansă, dar am încredere în băieţii mei. Va trebui să dăm mult mai mult, să fim mai concreţi în ultimii 25 m. Mă aşteptam să nu spună treaba asta. Am vorbit cu jucătorii în vestiar, trebuie să avem încredere, ne jucăm şansa”,  a spus Nicolae Dică, la conferinţa de presă. 

Antrenorul lui Viking a explicat cum a reuşit să o răpună pe FCSB: ”A fost maximum ce puteam obţine!”

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare