You are here:

EXCLUSIV | Motivul evoluţiilor slabe ale lui Andrei Vlad: "Nu i-a fost uşor!" Cum poate deveni "Messi al portarilor"

EXCLUSIV | Motivul evoluţiilor slabe ale lui Andrei Vlad: "Nu i-a fost uşor!" Cum poate deveni "Messi al portarilor"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul antrenor al echipei FCSB, Nicolae Dică, a explicat la Telekom Sport motivul din spatele evoluţiilor slabe avute de portarul Andrei Vlad în tricoul vicecampioanei.

Tehnicianul în vârstă de 38 de ani are mare încredere în Andrei Vlad, contrar impresiei pe care tânărul goalkeeper-ul a lăsat-o ori de câte ori a avut ocazia de a apăra poarta vicecampioanei.

"Vă daţi seama, el fiind născut în 99, având 19 ani, presiunea de la Steaua, clar a avut şi ghinion, să intre la meciuri foarte importante cu CFR, cu Dinamo şi nu i-a fost uşor. Dar este un portar de viitor, un băiat care munceşte foarte mult, cu un caracter frumos şi dacă va merge la o echipă unde să joace meci de meci, cu siguranţă va creşte foarte mult.

Da, a avut şi meciuri bune, dar este tânăr, nu are o constanţă.

Eu am avut mereu discuţii cu el, mereu am spus că am încredere în el. Şi acum spun acelaşi lucru, eu cred că odată ce va merge să joace meci de meci va creşte. Chiar şi atunci o să facă greşeli pentru că şi portarii mari fac greşeli, dar eu sper ca el să reuşească să ajungă un portar cum toată lumea îşi doreşte", a declarat Nicolae Dică, la Telekom Sport.

Andrei Vlad a evoluat în 16 meciuri pentru FCSB, după ce la Universitatea Craiova apărase într-o singură partidă, chiar în faţa actualei sale formaţii. 400.000 a plătit George Becali, în vara anului 2017, pentru cel pe care l-a supranumit la momentul respectiv "Messi al portarilor".

1,90 cm măsoara portarul FCSB-ului

20 de ani va împlini Vlad pe 14 aprilie 2019

150.000 de euro este cota lui Andrei Vlad

Afla mai multe despre: dicavladliga 1 

viewscnt
Articole similare