Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”N-a greşit întâmplător la gol”. Teoria lui Andrei Vochin după gafa lui Horaţiu Moldovan: ”E o enigmă!”

EXCLUSIV | ”N-a greşit întâmplător la gol”. Teoria lui Andrei Vochin după gafa lui Horaţiu Moldovan: ”E o enigmă!”

Rapid

Comentarii

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Rapid, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

EXCLUSIV ”N-a greşit întâmplător la gol”. Teoria lui Andrei Vochin după gafa lui Horaţiu Moldovan: ”E o enigmă!”

Sâmbătă seara, Petrolul şi Rapid s-au întâlnit în primul ”Primus Derby” disputat în Liga 1 în ultimii şapte ani, iar ”lupii galbeni” au ieşit, oarecum surprinzător, învingători.

1-0 a fost scorul final, graţie golului marcat de Gicu Grozav, în urma gafei lui Horaţiu Moldovan, care nu a putut para un şut modest al internaţionalului român.

Andrei Vochin a urmărit partida şi a vorbit despre golul încasat ”de nicăieri” de Horaţiu Moldovan. 

”Cred că este victoria atmosferei, practic ea a făcut ca meciul asta care era de 0-0, mai degrabă, să se transforme într-un 1-0. Cu un portar care gresesye nu cred că întâmplător tocmai mă poarta în care au ars torţe, panouri publicitare etc. Publicul i-a ajutat pe ce de la Petrolul să câştige meciul. Am văzut jucători cu posibilităţi limitate dar care au alergat mai mult decât în alte meciuri şi nu au dorit să plece învinşi. Rapidul s-a mişcat greoi în prima parte a meciului. În partea a doua că intrarea lui Ioniţă jocul s-a mai dinamizat, e o enigmă de ce nu a jucat din prima”, a declarat Andrei Vochin după meci la Orange Sport. 

În acest sezon, Horaţiu Moldovan a apărat poarta Rapidului în cinci meciuri, iar în două a reuşit să o "închidă". Per total, de la transferul în Giuleşti, goalkeeperul a strâns 56 de patide, dintre care 22 fără gol primit.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Horaţiu Moldovan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermakt.com

Afla mai multe despre: horatiu moldovanandrei vochinrapid 

viewscnt
Articole similare