Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Nicolae Dică l-a uimit pe MM Stoica de la primul antrenament! ”E foarte schimbat!”

EXCLUSIV | Nicolae Dică l-a uimit pe MM Stoica de la primul antrenament! ”E foarte schimbat!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a anunţat marţi dimineaţa că Nicolae Dică este noul antrenor al echipei după plecarea lui Toni Petrea.

EXCLUSIV Nicolae Dică l-a uimit pe MM Stoica de la primul antrenament! ”E foarte schimbat!”

Gigi Becali (64 de ani), patronul FCSB, a anunţat marţi dimineaţa că Nicolae Dică este noul antrenor al echipei după plecarea lui Toni Petrea. În cadrul unei conferinţe de presă, Gigi Becali a anunţat că Nicolae Dică va fi noul antrenor al echipei. Omul de afaceri a anunţat ce condiţie i-a pus "Nic" înainte de accepta oferta şi a anunţat că e liber să schimbe sistemul şi să-i schimbe poziţia în teren lui Octavian Popescu.

La câte ore de la anunţul patronului, FCSB a a postat un videoclip cu Nicolae Dică de la antrenamentele FCSB-ului prin care a oficializat revenirea antrenorului la echipa lui Gigi Becali. 

Prezent la antrenamente, MM Stoica l-a studiat bine şi a rămas uimit de atitudinea lui Dică. ”E foarte schimbat!”, a recunoscut managerul de la FCSB.

”El a fost mereu special pentru mine. Cu niciun jucător nu m-am întâlnit de atâtea ori în carieră. L-am readus antrenor cu licenţă acum. Am realizat azi asistând la discuţia cu jucătorii că e foarte schimbat. Când a venit în 2017 avea 37 de ani, era foarte tânăr. Se vedea că e la început de carieră, acum, după cinci ani, a venit mult mai sigur pe el.

Din discursul avut asta a emanat, siguranţă, obiective clare, concrete, îmi place că nu vorbeşte mult în faţa echipei. E îngrozitor să ai un antrenor care vorbeşte o oră în vestiar, un jucător se plictiseşte, e îngrozitor. Sunt încântat de cum l-am văzut şi cred că e ce trebuie”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Nicolae Dică a mai fost antrenor la FCSB între iunie 2017 şi decembrie 2018. Cu Dică la cârmă, FCSB a terminat pe locul doi în clasament din Liga 1, dar a făcut performanţă pe plan european. A calificat FCSB în primăvara din Europa League şi a învins Lazio cu 1-0, la Bucureşti, pe Arena Naţională, în 16-imile de finală din Europa League.

Afla mai multe despre: mm stoicanicolae dicafcsb 

viewscnt
Articole similare