Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Noi informaţii din Bănie! Balint, ca şi plecat de la Universitatea Craiova! ”A fost ideea lui Mihai Rotaru”

EXCLUSIV | Noi informaţii din Bănie! Balint, ca şi plecat de la Universitatea Craiova! ”A fost ideea lui Mihai Rotaru”
Comentarii

Laszlo Balint îşi negociază rezilierea contractului cu Universitatea Craiova, după începutul ezitant pe care l-a avut echipa din Bănie.

EXCLUSIV | Noi informaţii din Bănie! Balint, ca şi plecat de la Universitatea Craiova! ”A fost ideea lui Mihai Rotaru”

Şefii Universităţii Craiova sunt aproape de o nouă schimbare de antrenor. Din informaţiile Orange Sport, Laszlo Balint îşi negociază acum rezilierea contractului cu echipa din Bănie.

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat situaţia din Bănie şi a lăsat de înţeles că ideea rezilierii îi aparţine lui Mihai Rotaru, patronul Craiovei, care este nemulţumit de jocul echipei sub comanda lui Balint. 

”Victoria şi doar atât. Eu n-am văzut niciodată. Echipa s-a exprimat greoi. Între Craiova cu Balint şi Craiova cu Reghe e o diferenţă enormă. Echipa se exprima fluent. Cu Reghe n-a avut nicio perioadă în care să păţească ce a păţit la meciul cu Zorya sau la meciul cu FCU Craiova, în primele 30 de minute. Niciodată n-a suferit atât. 

Nu ştiu dacă a fost ideea patronului să vină Balint, dar cred că e ideea lui să plece. Ceea ce cred că vrea să facă Mihai Rotaru este ceea ce s-a întâmplat la noi. Nu se potrivea Craiova cu Balint”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

În primele 4 etape, Universitatea Craiova - club care şi-a propus din nou să atace primul loc - a reuşit o singură victorie. Succesul a venit chiar în derby-ul cu FC U Craiova, pe care a învins-o cu 2-1.

Perspectivele nu arată prea bine nici în Conference League. În turul 3, prima manşă, Universitatea Craiova a fost învinsă cu 1-0 de ucrainenii de la Zorya - echipă care n-a mai jucat un meci oficial de când a început războiul, la finalul lui februarie 2022.

Dincolo de rezultatele slabe, şefii Universităţii Craiova nu sunt încântaţi nici de joc. La derby-ul cu FC U Craiova, jucătorii lui Laszlo Balint s-au impus cu 2-1, însă au avut o posesie de doar 37%.

Drept urmare, conducerea Universităţii Craiova n-a mai avut răbdare şi i-a propus lui Laszlo Balint rezilierea pe cale amiabilă.

Afla mai multe despre: laszlo balintuniversitatea craiovamm stoica 

viewscnt
Articole similare