Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Nu este o situaţie normală”. Gică Popescu nu este de acord cu ”noua modă” din Superligă: ”Asta e doar de văzul lumii...”

EXCLUSIV | ”Nu este o situaţie normală”. Gică Popescu nu este de acord cu ”noua modă” din Superligă: ”Asta e doar de văzul lumii...”

Superliga

Comentarii

După plecarea lui Nicolae Dică (42 de ani) de la FCSB, pe banca roş-albaştrilor s-a aflat Mihai Pintilii (38 de ani), însă acesta a transmis că nu este pregătit să o preia definitiv pe vicecampioană.

EXCLUSIV | ”Nu este o situaţie normală”. Gică Popescu nu este de acord cu ”noua modă” din Superligă: ”Asta e doar de văzul lumii...”

Gigi Becali a mărturisit că şi-ar dori ca Pintilii să rămână antrenorul formaţiei, însă alături de un antrenor cu licenţă Pro, având în vedere că fostul căpitan al roş-albaştrilor nu deţine încă această licenţă.

Mihai Pintilii, omul care a rămas pe bancă alături de Thomas Neubert după ce a plecat Dică, e soluţia pe care Gigi o vede şi pe viitor în acest moment. Dar Pintilii are nevoie de un tehnician cu licenţă Pro pentru a rămâne antrenor la FCSB.

Gică Popescu a vorbit despre situaţia de la FCSB şi nu ezistat să îşi spună punctul de vedere. În opinia fostului mare jucător, toţi antrenori care activează în Liga I ar trebui să deţină licenţa PRO, fără excepţii. 

E o soluţie de avarie pentru FCSB, o soluţie de avarie care funcţionează, a avut rezultate bune pe banca FCSB-ului. Sunt foarte mulţi antrenor care stau pe bancă, conduc şi au lângă ei o persoană, un antrenor cu licenţă PRO care n-a profesat niciodată, dar îl ţin acolo doar de văzul lumii. Nu văd o situaţie normală, ar trebui ca toţi antrenorii care antrentează în Liga I să aibă licenţa PRO.

Antrenori tineri să stea antrenori secunzi cu licenţa A, antrenori secunzi la Liga I şi să îţi ia licenţa PRO, iar când au licenţa PRO, pot sta pe bancă. Că începi cu 2 ani mai târziu, inveţi. 

Guardiola, Lui Enrique au luat licenţa PRO amândoi şi n-au antrenant Barcelona pentru că n-au avut-o la momentul respecitiv. Iar atunci federaţia spaniolă a făcut o derograre şi un număr de 15 foşti jucători cu anumite selecţii şi performanţe au făcut, cu accpetukl UEFA, un program de 45 de zile în cantonamentul naţionalei.

Făceau de dimineaţa până seara intes. 45 de zile şi aşa au luat licenţa PRO. Dacă există un grup de astfel de jucători şi în campionatul nostru care au făcut performanţă, se poate face ca în Spania”, a declarat Popescu pentru Orange Sport.

FCSB nu a mai câştigat titlul din 2015 (când a luat toate cele trei trofee puse în joc), sezon după care campionatul a fost câştigat o dată de Astra, o dată de Viitorul, actuala Farul, şi de cinci ori de CFR Cluj. 

FCSB este pe locul 6 în Superligă, cu 26 de puncte. 

7 jucători, OUT de la FCSB! Becali taie în carne vie şi face curăţenie | BREAKING NEWS

Afla mai multe despre: fcsbmihai pintiliigică popescu 

viewscnt
Articole similare