Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | O nouă plecare ŞOC. După Torje şi Matei, un alt nume greu din vestiar pleacă de la Dinamo şi semnează cu altă echipă din Liga I

EXCLUSIV | O nouă plecare ŞOC. După Torje şi Matei, un alt nume greu din vestiar pleacă de la Dinamo şi semnează cu altă echipă din Liga I
Comentarii

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istorie în Liga a II-a, iar acum fotbaliştii cu experienţă din lotul lui Duşan Uhrin încep să se despartă de clubul din Ştefan cel Mare.

Dinamo a pierdut barajul cu Universitatea Cluj şi a retrogradat pentru prima dată în istoria clubului în Liga a II-a. În aceste condiţii, se anunţă o vară extrem de agitată pe piaţa transferurilor pentru echipa din Ştefan cel Mare.

Cosmin Matei a părăsit deja clubul şi a semnat cu Sepsi, câştigătoarea Cupei României în sezonul recent încheiat, în timp ce Gabriel Torje i-a anunţat şi el pe oficialii "câinilor" că urmează să plece în această vară.

În plus, din informaţiile Orange Sport, unul dintre căpitanii echipei, Alexandru Răuţă, urmează să se despartă şi el de Dinamo. Mijlocaşul central de 29 de ani îşi încheie contractul la finalul lunii iulie şi n-are de gând să-l mai prelungească pentru a evolua în Liga a II-a.

Răuţă a avut evoluţii bune în sezonul recent încheiat şi a primit oferte din partea mai multor cluburi din Liga I, astfel că mijlocaşul va continua pe prima scenă a fotbalului românesc.

  • 400 de mii de euro valorează Alexandru Răuţă, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Crescut de clubul din oraşul său natal, FC Argeş, Alexandru Răuţă a mai evoluat la CS Mioveni, la Pandurii Târgu Jiu, la Poli Iaşi şi la FC Voluntari. De gruparea ilfoveană s-a despărţit în vara anului 2019, când a semnat cu Dinamo, echipă pentru care a oferit o pasă decisivă în cele 30 de meciuri jucate în stagiunea recent încheiată.

  • Răuţă a cucerit Cupa României cu FC Voluntari, în sezonul 2017/2018

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare