Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în cazul lui Gabi Torje! Ce are să se întâmple cu fotbalistul lui Dinamo

Răsturnare de situaţie în cazul lui Gabi Torje! Ce are să se întâmple cu fotbalistul lui Dinamo
Comentarii

Dinamo a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului, după ce a pierdut barajul cu U Cluj. Ajunsă în Liga 2, echipa din Ştefan cel Mare se pregăteşte pentru plecări în masă, deşi anumiţi jucători ar fi dispuşi să rămână.

Fanii dinamovişti au avut parte de cel mai stresant sezon din istoria echipei iubite, marcat de scandaluri, management defectuos şi, în final, retrogradare.

Elevii lui Dusan Uhrin s-au văzut salvaţi după ce au ajuns la baraj, dar situaţia avea să stea altfel, iar, după înfrângerea din tur, de la Cluj, ”câinii” nu au mai putut reveni.

Aşadar, sezonul viitor Dinamo va evolua, în cel mai bun caz, în eşalonul secund, motiv pentru care o multitudine de jucători urmează să părăsească clubul.

Totuşi, ar exista şi câţiva fotbalişti care ar fi dispuşi să rămână în Ştefan cel Mare şi să pună umărul la revenirea echipei, printre care gafeurul Eşanu şi Gabi Torje.

Totuşi, în cazul lui Torje, Fanatik anunţă că ar fi avut loc o răsturnare de situaţie: în loc să continue în Liga 2, mijlocaşul şi-ar fi reziliat contractul.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Gabi Torje! Ce are să se întâmple cu fotbalistul lui Dinamo

Revenit în 2021 pentru a contribui la salvarea echipei de la retrogradare, Gabi Torje a acceptat să aibă unul dintre cele mai modeste salarii din lot şi a semnat pe două sezoane.

Fotbalistul revenit în Ştefan cel Mare a oferit momente care aminteau de ce era considerat atât de valoros în tinereţe, dar şi momente care demonstrau că anii l-au prins din urmă.

La baraj, Torje a fost unul dintre fotbaliştii care au arătat cel mai determinaţi să întoarcă scorul şi a dat constant dovadă de profesionalism şi seriozitate.

Am avut patru discuţii cu patru echipe din România înainte să vin la Dinamo, dar nu am vrut să plec de acasă pentru că era tata bolnav. Am preferat să stau acasă cu el.

În momentul în care a început să se simtă puţin mai bine, a coincis cu procesul câştigat de Dinamo pentru a putea face transferuri”, spunea Gabi Torje după revenirea la Dinamo.

Afla mai multe despre: gabi torje 

viewscnt
Articole similare