Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Ovidiu Burcă, plin de optimism. Cum a reuşit să readucă liniştea la Dinamo: ”Există viaţă şi după retrogradare!”

EXCLUSIV | Ovidiu Burcă, plin de optimism. Cum a reuşit să readucă liniştea la Dinamo: ”Există viaţă şi după retrogradare!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo s-a apropiat la 4 puncte de Unirea Dej, echipa de pe locul 6, ultimul de play-off.

EXCLUSIV | Ovidiu Burcă, plin de optimism. Cum a reuşit să readucă liniştea la Dinamo: ”Şi-au dat seama şi ei că există viaţă şi după retrogradare”

Dinamo a ajuns la şapte meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 2 şi are încă şanse la play-off. Motiv pentru care, Ovidiu Burcă, antrenorul ”câinilor”, visează să prindă un loc în primele şase echipe din eşalonul secund. 

Burcă a povestit cum s-au mai calmat lucrurile la Dinamo şi cum a reuşit să aducă liniştea.

”Suntem mai aşezati fata de cum ai început lucrurile. Lucrurile au fost mai complicate la început, depresia asta generală în care am găsit clubului. A lăsat multe răni, uşor uşor se cicatrizează lucrurile. Există viaţă şi după retrogradarea asta. Dracu nu e aşa negru.

Poate că asta e un moment de regenerare a clubului, lucrurile nu au fost făcut foarte profesional. Am reintrodus un climat de performantă, sănătos, în care jucătorii sa se poată concentra. Am încercat sa izolez echipa de ce era din exterior, suporteri, mass media. Am venit după o vara în care orice şoc şi groază era la Dinamo...

Avem un lot performant pentru liga a doua, eu aşa cred, le-am ridicat nivelul din punct de vedere fizic. Cred că pana la urmă relaţia interumană între noi este din ce în ce mai bună. E foarte importantă! În acest moment avem toate condiţiile pentru a face performanţă. Am zis mereu că ne dorim o echipă care să vină tot mai aproape de play off.

Suntem la 4 puncte de play off cu o speranţă foarte mare că putem realiza imposibilul: să ne calificăm în play off. Eu sunt optimist pentru că văd progresul echipei din ultimele etape”, a declarat Ovidiu Burcă la Orange Sport. 

Meciul cu Dumbrăviţa a fost ultimul pentru Dinamo pe teren propriu în acest sezon. Liga 2 a luat o pauză competiţională de aproximativ două săptămâni, după care Dinamo se va deplasa la Iaşi, pentru duelul cu Politehnica şi va încheia anul cu încă o deplasare, la Braşov.

”Edi a avut o reacţie mai zgomotoasă”. Ce s-ar fi întâmplat în vestiarul echipei naţionalei după repriza slabă cu Slovenia: ”Nu a fost prea multă linişte...” | EXCLUSIV

Meciurile rămase în 2023 pentru Dinamo:

Etapa 17: Dinamo - Unirea Constanţa

Etapa 18: CSC 1599 Şelimbăr - Dinamo

Etapa 19: Dinamo - Politehnica Timişoara

Programul următoarei etape din Liga 2:

CSA Steaua - FC Braşov

CSC Dumbrăviţa - Unirea Constanţa

Csikszereda - CSC Şelimbăr

CSM Slatina - Politehnica Timişoara

Gloria Buzău - Concordia Chiajna

Metaloglobus - Progresul Spartac

Minaur Baia Mare - ACS Viitorul Pandurii

Poli Iaşi - Dinamo

Ripensia Timişoara - Oţelul Galaţi

Unirea Slobozia - Unirea Dej

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare