Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Panduru l-a distrus pe Ouzounidis, după Craiova - CFR 1-3: "Mangia şi Bergodi erau zece clase peste el"

EXCLUSIV | Panduru l-a distrus pe Ouzounidis, după Craiova - CFR 1-3: "Mangia şi Bergodi erau zece clase peste el"

CFR Cluj

Comentarii

Universitatea Craiova a pierdut al patrulea meci consecutiv în play-off-ul Ligii I şi a pierdut locul al treilea în clasament. În urma evoluţiilor dezamăgitoare ale oltenilor, Basarab Panduru l-a criticat pe antrenorul Marinos Ouzounidis.

"Echipa a jucat ce ai antrenat tu, echipa joacă de foarte mult timp aşa. Eu am impresia că au greşit antrenorul cei de la Craiova. Au adus un antrenor de echipă mică la o echipă mare, un antrenor care în loc să o facă şi mai mare, a făcut-o pe Craiova şi mai mică.

Craiova n-a jucat atât de slab niciodată. Mangia este 10 clase peste el, Bergodi e 10 clase peste el, fără nicio discuţie, iar acum a venit acest antrenor pentru care singura preocupare a fost să se apere. A reuşit să câştige acele două meciuri cu CFR şi cu FCSB, dar cu noroc, nu pe un mare joc făcut de Craiova. Iar acum termină în genunchi. A luat o echipă care juca fotbal şi a dus-o la cel mai scăzut nivel.

Echipa a jucat exact cum a antrenat-o el, am şi auzit când a spus că mai bine băga echipa a doua. Păi, de ce să nu antrenăm prima echipă în loc să băgăm echipa a doua? Am văzut o echipă care nu are nicio idee de joc" , a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

"Timp de două, trei luni am avut o echipă foarte bună, iar într-o săptămână distrugem totul. De ce!? Aştept explicaţii de la jucători, chiar le-am cerut să îmi spună de ce. Mai bine băgăm echipa a doua cu FCSB. Nu pot să accept, asta nu e echipa mea, nu e stilul meu" , a declarat Ouzounidis, după meciul cu CFR.

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare