Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Patrick Petre este aproape să fie dat afară şi de la Farul. Momentul în care şefii clubului şi-au pierdut răbdarea. Unde a fost surprins

EXCLUSIV | Patrick Petre este aproape să fie dat afară şi de la Farul. Momentul în care şefii clubului şi-au pierdut răbdarea. Unde a fost surprins

Liga 2

Comentarii

Patrick Petre este aproape să fie dat afară şi de la Farul, după un nou episod de indisciplină. Înaintea meciului de la Argeş, mijlocaşul de 22 de ani a petrecut până dimineaţă într-un bar.

Considerat un mare talent al generaţiei sale, Patrick Petre riscă să-şi rateze mult prea devreme cariera. Fiul lui Florentin Petre a provocat un nou scandal, de această dată la Farul, unde s-a transferat în vară. Surse Telekom Sport susţin că Patrick Petre a fost surprins într-un bar, spre dimineaţă, iar oficialii Farului au aflat că a încercat să-şi convingă şi alţi tineri colegi să-l însoţească.

De altfel, Patrick Petre a fost lăsat în afara lotului pentru meciul cu FC Argeş, a doua partidă în care nu prinde echipa. Cel mai probabil, va fi dat afară şi de la Farul, după acest episod.

În vârstă de 22 de ani, Patrick Petre a fost în vară lăsat pe drumuri de Poli Iaşi, tot din cauza exceselor din viaţa extrasportivă. Atunci, cei de la Farul i-au acordat o şansă, mai ales că în cadrul clubului lucrau Ciprian Marica şi Ianis Zicu - foşti colegi de cameră cu tatăl său, Florentin Petre.



În trecut, Patrick Petre a provocat mai multe scandaluri după ce a fost surprins la ore târzii prin baruri sau prin săli de jocuri de noroc.

Afla mai multe despre: patrick petre 

viewscnt
Articole similare