Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Primele cuvinte ale lui Tomas Ryde la sosirea în România. Ce spune selecţionerul României despre preluarea lui CSM Bucureşti. "Mai sunt câteva detalii!"

EXCLUSIV | Primele cuvinte ale lui Tomas Ryde la sosirea în România. Ce spune selecţionerul României despre preluarea lui CSM Bucureşti.  "Mai sunt câteva detalii!"

Handbal

Comentarii

Tomas Ryde a sosit în România pentru a prelua naţionala României, care în perioada 29 mai - 2 iunie participă la trofeul Carpaţi. A profitat de ocazie şi a vorbit şi despre CSM Bucureşti.

Tomas Ryde este începând cu această primăvară noul selecţioner al naţionalei României. Există însă negocieri clare în privinţa preluării lui CSM Bucureşti, concomitent cu prima reprezentativă. 

"Nu este nimic stabilit, aşa că nu pot spune nimic despre asta. Vom vedea ce se va întâmpla zilele acestea. Este destul de complicat pentru moment. 

Este foarte interesant să poţi să construieşti o echipă de club. Sunt două posturi diferite total diferite, cel de antrenor de club şi cel un selecţioner. Se lucrează în mod diferit, aşa că ar fi interesant. 

Suntem la stadiul de negocieri în mai multe privinţe, lucruri importante. În anumite privinţe e grabă pentru că jucătoarele trebuie să se pregătească pentru noul sezon. În alte privinţe nu e grabă. Vedem ce putem rezolva",
a declarat Ryde pentru Telekom Sport. 

Tomas Ryde a fost doar aparent în afara fenomenului din 2016 şi până acum, când s-a întors în România. Declara la plecare că se va dedica afacerilor personale, dar nu a stat nici departe de handbal. 

"Antrenez nişte antrenori în Suedia, atât în primele ligi cât şi în ligile juniorilor. Lucrez la un nou sistem de lucru pentru federaţia sudeză în privinţa dezvoltării antrenorilor şi a jucătorilor în viitor. Câteodată e cam prea mult handbal. Am fost extrem de atent în ultimii ani şi la handbalul masculin, acum e timpul pentru handbal feminin", a mai spus Ryde. 

CSM Bucureşti a fost antrenată de doi tehnicieni în sezonul trecut. De Magnus Johansson până în octombrie şi de Dragan Djukic până la finalul sezonului. 

Tomas Ryde a fost selecţionerul României în perioada 2015-2016. În 2015, cu suedezul pe bancă, tricolorii au cucerit ultimul trofeu, la o competiţie majoră, bronzul la Campionatul Mondial din 2015. 

 

Afla mai multe despre: handbalrydecsm bucurestiromania 

viewscnt
Articole similare