Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie în cazul lui Edi Iordănescu. Oferta primită: "În paralel, a apărut această variantă"

EXCLUSIV | Răsturnare de situaţie în cazul lui Edi Iordănescu. Oferta primită: "În paralel, a apărut această variantă"

Superliga

Comentarii

Edward Iordănescu este de liber de contract după plecarea de la CFR Cluj, după doar trei meciuri, dar este foarte aproape de revenirea în Liga 1, chiar dacă are oferte şi din afară, după cum recunoaşte chiar el în exclusivitate pentru Telekom Sport.

Într-o discuţie telefonică în cadrul emisiunii Sport Report, Iordănescu a recunoscut că este în negocieri cu Gaz Metan Mediaş pentru a îi lua locul lui Mihai Teja, plecat la FCSB, dar a precizat că are pe masă două oferte din Polonia şi Grecia.

"Eu tot ce pot să spun în momentul de faţă, că nu am semnat niciun contract cu nimeni. E adevărat că au fost mai multe discuţii după ce am plecat de la CFR. Am dorit această pauză, am dorit ca după experienţa CFR să nu mă arunc în orice condiţii şi să preiau o echipă din mers, asumându-mi foarte multe riscuri.

A fost o decizie pe care am luat-o. În sensul ăsta am şi refuzat mai multe variante pe care le-am avut din România. A fost şi o variantă concretă, printre altele, dar una concretă şi interesantă din străinătate, care până la urma urmei nu s-a materializat. Pot să spun că şi în momentul ăsta sunt discuţii în străinătate. În paralel, a apărut această variantă şi recunosc propunerea celor de la Mediaş. Ce m-a surprins, faptul că, după cum ştiţi, e totuşi un club aflat în insolvenţă, dar mi s-a propus un proiect în care autoritatea mea, rolul meu poate să fie unul mai complex, dar şi responsabilitatea este mult mai mare

Adică, mi s-a propus o variantă nu doar de antrenor, ci de manager general, în care să îmi asum gestionarea clubului în tot ceea ce înseamnă din punct de vedere tehnic, selecţie şi restul sarcinilor care ţin propriu zis de antrenor. Sunt discuţii, probabil pe viitor e un club care poate să se reechilibreze total. Adică să facă şi pasul către ieşirea din insolvenţă şi chiar să reuşească să construiască un buget pentru viitor, pentru a-şi propune nişte obiective mai îndrăzneţe. Acum aţi văzut echipa, e o echipă cu mulţi jucători interesanţi. E adevărat că au început foarte bine, dar pe final a fost o echipă care şi-a pierdut un pic din turaţie. Ca dovadă că a ajuns pe locul 8. Şi dacă la un moment dat păreau şanse foarte mari pentru playoff, acuma nu mai sunt aşa de siguri de prezenţa în playoff. Însă probabil că zilele următoare se vor clarifica lucrurile şi în sensul ăsta. A fost perioada de sărbători, în următoarea perioadă mă voi întâlni din nou cu cei care sunt factori de decizie şi chiar cu cei care susţin proiectul din punct de vedere financiar şi vedem dacă putem să ajungem la un numitor comun sau nu. Zilele viitoare cu siguranţă o să aflaţi, pentru că timpul este foarte scurt şi, cum sunt şanse ca totuşi eu să ajung acolo, interesul meu este să se concretizeze cât mai repede, să am timp efectiv să mă apuc de muncă", a declarat în exclusivitate pentru Telekom Sport

Fostul antrenor de la Astra, Pandurii sau CFR a confirmat că, pe lângă propunerea serioasă de la Gaz Metan, a fost contactat şi de două echipe din străinătate: "Mai sunt discuţii în străinătate, în Polonia, cu o echipă de tradiţie şi în Grecia".

În cazul în care Iordănescu acceptă oferta de la Mediaş, tehnicianul în vârstă de 40 de ani nu se va putea baza pe Iulian Cristea, despre care Mihai Teja i-a zis că îl vrea la FCSB. În plus, din discuţiile cu Teja, Iordănescu a aflat că mai sunt câteva oferte din afară pentru alţi jucători importanţi de la Mediaş. 

Propunerea pentru Edward Iordănescu, care ar urma să aibă un rol mai complex la Mediaş, ar putea să îl scoată din schemă pe Cristi Pustai, care în acest moment este manager-ul general al echipei. 

În acest moment, cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat, Gaz Metan este pe locul 8, la egalitate FC Hermannstadt, la doar trei puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Astra.

Afla mai multe despre: gaz metanedi iornadescu 

viewscnt
Articole similare