Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Rivalii de la FCSB o invită pe Dinamo să creadă în miracole: "De ce să nu speri? Minuni se întâmplă în lume"

EXCLUSIV | Rivalii de la FCSB o invită pe Dinamo să creadă în miracole: "De ce să nu speri? Minuni se întâmplă în lume"

Dinamo București

Comentarii

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia absolut halucinantă de la Dinamo.

Formaţia din Ştefan cel Mare nu îşi mai revine. A pierdut şi în cel mai recent meci din campionat, cu Universitatea Craiova, scor 1-6.

A rămas pe locul 15, penultimul din Liga 1, cu 12 puncte, iar golaverajul este unul de-a dreptul dezastruos, 17-58. 

În acest început de an, sub conducerea lui Flavius Stoican, "câinii" au contabilizat patru eşecuri, cu un golaveraj de 2-15.

Deşi au schimbat o sumedenie de fotbalişti şi au ajuns la trei antrenori de la începutul stagiunii, dinamoviştii au înregistrat doar 3 victorii în actuala ediţie a Ligii 1.

După umilinţa încasată de la Universitatea Craiova, chiar pe stadionul din Şoseaua "Ştefan cel Mare", liderii din programul DDB i-au cerut administratorului special Iuliu Mureşan demisia.

De asemenea, fanii nu l-au iertat nici pe antrenorul Flavius Stoican, care a fost atacat inclusiv de proprii jucători. Cel mai vocal a fost Igor Jovanovic, care a răbufnit deorece nu a jucat niciun minut de când a venit la echipă.

Mihai Stoica nu mai crede, dar oferă variante pentru criza de la Dinamo

Situaţia fără ieşire de la Dinamo, mai ales după ruşinea cu oltenii, a fost comentată şi de Mihai Stoica, rivalul de la FCSB.

Managerul general al vicecampioanei României nu mai crede în salvarea clubului de la retrogradare.

Totuşi, Stoica precizează faptul că atâta timp cât mai sunt şanse matematice, fanii mai pot spera, mai ales având în vedere problemele de ordin financiar de la Gaz Metan Mediaş.

Din cauza problemelor cu pricina, Comisia de Disciplină din cadrul FRF a sancţionat clubul ardelean cu două puncte în clasament, pe lângă alte penalizări.

"Nu cred că mai e loc de resetare la Dinamo, dar zic şi eu aşa. Matematic, cât sunt şanse, nu ai cum să abandonezi. S-a ivit să se mărească numărul de echipe, acum sunt probleme la Mediaş. De ce să nu speri? Minuni se întâmplă în lume", a declarat Mihai Stoica la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dinamoflavius stoicanmihai stoican 

viewscnt
Articole similare