Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Schimbarea care l-a costat pe Mirel Rădoi. Panduru, după Rapid - Craiova: ”Acolo s-a rupt ceva...”

EXCLUSIV | Schimbarea care l-a costat pe Mirel Rădoi. Panduru, după Rapid - Craiova: ”Acolo s-a rupt ceva...”
Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 2-2, un meci din Superligă, în care gazdele au fost conduse cu 2-0 în minutul 19.

EXCLUSIV | Schimbarea care l-a costat pe Mirel Rădoi! Panduru, după Rapid - Craiova: ”Acolo s-a rupt ceva”

Craiova a început meciul de pe Giuleşti cu un gol marcat în minutul 5, de Creţu, din pasa lui Rivaldinho. În minutul 19 Rivaldinho a trimis la Baiaram, care a înscris pentru 2-0. Albu a redus din diferenţă, din pasa lui Săpunaru, în minutul 24, iar gazdele au egalat prin Dugandzic, în minutul 72.

Basarab Panduru a vorbit despre partida dintre cele două echipe. Panduru crede că Universitatea a pierdut meciul în momentul în care Mirel Rădoi l-a înlocuit pe Baiaram cu Găman: ”Acolo s-a rupt ceva...”.

”Te aşteptai ca echipa Craiova să domine de la început până la fianl? Sunt echipe care pot avea momente bune. Nu e întâmplătoare plecarea lui Rivaldinho prin faţa lui Săpunaru. Golul din minutul 24 vine foarte rapid, le-a dat aripi celor de la Craiova. Cred că meciul s-a rupt în minutul 66, când in locul lui Baiaram a intrat Găman, acolo s-a rupt ceva la Craiova! Baiaram a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren!”, a declarat Panduru la Orange Sport. 

Rapid are 33 de puncte şi se află pe locul secund în clasament, iar Universitatea Craiova este pe poziţia a patra, cu 31 de puncte.

Echipele care au evoluat:

  • RAPID: Moldovan - Onea, Săpunaru, D. Grigore, F. Ştefan - Kait, Albu (A. Ciobanu 61), Pănoiu – Sefer (Luckassen 46), Dugandzic, Ioniţă. ANTRENOR: Adrian Mutu
  • CSU CRAIOVA: Arlauskis - Papp, Mitrea, Screciu - Vătăjelu, Creţu, Căpăţînă, Nistor, Bancu (Martic 78) – Rivaldinho (Cîmpanu 90), Baiaram (Găman 66). ANTRENOR: Mirel Rădoi
EXCLUSIV | Basarab Panduru nu crede în varianta Alibec la Rapid: ”Niciodată nu se va întâmpla treaba asta”. Motivul învocat în direct

Afla mai multe despre: mirel radoirapidcraiova 

viewscnt
Articole similare