Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | ”Se pare că sunt ceva străini de valoare în Superligă.” Mihai Stoica laudă un jucător de la o echipă din subsolul clasamentului

EXCLUSIV | ”Se pare că sunt ceva străini de valoare în Superligă.” Mihai Stoica laudă un jucător de la o echipă din subsolul clasamentului

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a avut cuvinte de laudă la adresa lui Mamadou Thiam, fotbalistul Universităţii Cluj.

Atacantul senegalez a făcut o partidă excelentă împotriva lui FC Botoşani, şi a reuşit să marcheze o dublă. Thiam a ajuns la şapte goluri stagionale, şi este cel mai bun marcator al ”Studenţilor”.

”Bă, să vezi că ăsta a dat gol doar cu noi”

Managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, şi-a reamintit de momentul în care Thiam a marcat împotriva echipei sale, în meciul câştigat de Universitatea Cluj în luna octombrie, scor 2-1.

„Cu noi dăduse primul gol (n.r. - U Cluj - FCSB 2-1, 31 octombrie 2022), apoi a avut o pauză destul de lungă. Am zis: «Bă, să vezi că ăsta a dat doar cu noi». Şi Bahassa (n.r. - Yassine Bahassa, de la FCU Craiova) a dat goluri în campionat. Ne-am liniştit. Se pare că sunt ceva străini de valoare în campionatul nostru. 

Spun asta pentru că toată lumea pune la zid străinii aduşi în Superligă, dar nu este chiar aşa. Thiam, chiar dacă pare puţin supraponderal, este un jucător bun. Nici Eric (n.r. - de Oliveira) nu era slăbuţ şi poate a fost în TOP 3 străini din istoria campionatului nostru. 

Aici e o problemă mare. Ne aducem aminte de Ovidiu Maier la Rapid, care a slăbit şi nu mai juca. Sunt unii care pot da randament în zona lor de confort, dar nu ajung la un nivel foarte înalt. 

Contraexemplu este Denis Alibec, care a ajuns la greutatea optimă şi joacă mult mai bine”, a declarat Mihai Stoica.

Mamadou Thiam este cotat de Transfermarkt la 450.000 de euro. Acesta joacă la U Cluj din luna septembrie a acestui an, şi a mai jucat pentru Dijon, Clermont, Nancy, Oostende, şi Barnsley. Senegalezul are cinci prezenţe pentru naţionala U20 a echipei sale şi a marcat de două ori.

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare