Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Erling Haaland, maşinărie de goluri. Norvegianul a stabilit un nou record la Manchester City, în era Premier League

VIDEO | Erling Haaland, maşinărie de goluri. Norvegianul a stabilit un nou record la Manchester City, în era Premier League

Premier League

Comentarii

Erling Haaland (22 de ani) continuă să fie o adevărată maşinărie de goluri la Manchester City, iar cu reuşita semnată în cel mai recent meci de campionat a stabilit un nou record în istoria clubului în Premier League.

Manchester City a învins-o, în deplasare, pe Bournemouth, scor 4-1, în cadrul etapei a 25-a din Premier League.

Julian Alvarez, Erling Haaland, Phil Foden şi un autogol al lui Chris Mepham au semnat reuşitele campioanei Angliei, în timp ce pentru echipa învinsă a marcat Jefferson Lerma.

Atacantul norvegian a punctat pentru a 27-a oară în acest sezon de Premier League, fiind golgheterul autoritar al competiţiei, la mare distanţă de următorul clasat, Harry Kane.

Totodată, cu golul marcat în poarta celor de la Bournemouth, Haaland a devenit jucătorul de la Manchester City care a marcat cele mai multe goluri într-un singur sezon de Premier League.

Precedentul record îi aparţinea lui Sergio Aguero, care a avut 26 de reuşite în stagiunea 2014-2015.

De la sosirea sa în Anglia, Erling Haaland are o medie de un gol pe meci la Manchester City, respectiv 33 de reuşite în 33 de partide. Bonus, a mai oferit şi patru pase de gol.

Manchester City se clasează pe locul 2 în Premier League, cu 55 de puncte, două mai puţin decât liderul Arsenal, dar şi un meci mai mult decât ”tunarii”.

Afla mai multe despre: premier leaguehaalandmanchester city 

viewscnt
Articole similare