Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şeicii de la PSG reduc investiţiile la PSG. Mbappe, Neymar sau Messi ar putea pleca în vară

Şeicii de la PSG reduc investiţiile la PSG. Mbappe, Neymar sau Messi ar putea pleca în vară
Comentarii

Patronii celor de la Paris Saint-Germain sunt decişi să diminueze semnificativ bugetul de salarii din sezonul următor.

Conform informaţiilor oferite de cotidianul britanic ”The Times”, şefii din Qatar sunt gata să reducă masa salarială a echipei cu 30% pentru următorul sezon.

O decizie care l-ar putea pune în gardă pe Lionel Messi, al cărui contract cu gruparea franceză expiră în vară.

Pleacă Messi de la PSG?

Lionel Messi se află în negocieri directe cu conducătorii lui PSG pentru reînnoirea contractului, însă aşteaptă ca termenii financiari să se îmbunătăţească simţitor pentru a da curs ofertei.

În actual context, scade semnificativ şansele ca Lionel Messi să mai primească un contract conform aşteptărilor şi să mai continue la PSG.

Presa engleză anunţă că cel puţin unul dintre cele trei staruri va părăsi echipa în vară. Cu cele mai mari şanse, Lionel Messi.

  • Barcelona, Inter Miami şi cluburile din Golf urmăresc cu atenţie subiectul pentru a-l oferta pe argentinian.

Francezii se tem de faptul că vor încălca fair-play-ul financiar, iar UEFA îi va penaliza cât de curând. Din acest motiv, va încerca să scape de jucătorii cu salarii mari, care nu sunt de titulari, dar nici nu vor mai transfera jucători cu salarii colosale.

Numai Lionel Messi are un salariu anual de 35 de milioane de euro brut, 31 de milioane de euro net.

Xavi îl aşteaptă pe Messi la Barcelona

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Manchester United, antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, a declarat că îl aşteaptă cu braţele deschise pe Messi, însă este conştient că totul depinde doar de priorităţile campionului mondial.

Am mai spus: aceasta este casa lui şi uşile îi sunt deschise. Îmi este prieten şi suntem în contact permanent. Va depinde foarte mult de el, de ce vrea să facă în viitor. Aceasta este casa lui”, a declarat Xavi, conform ”Mundo Deportivo”

Afla mai multe despre: messimbappeneymarpsg 

viewscnt
Articole similare