Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se întoarce Lionel Messi la Barcelona? Xavi Hernandez: ”Suntem în contact permanent”

Se întoarce Lionel Messi la Barcelona? Xavi Hernandez: ”Suntem în contact permanent”
Comentarii

Lionel Messi (35 de ani) ezită să-şi prelungească contractul cu Paris Saint-Germain, scadent în vară, iar presa speculează că acesta ar putea să se întoarcă în locul unde a cunoscut gloria profesională, la Barcelona.

Recent, presa din Spania a anunţat o întâlnire surprinzătoare între preşedintele Barcelonei, Joan Laporta, şi tatăl fotbalistului, Jorge Messi, iar acest lucru a dat frâu liber speculaţiilor.

Lionel Messi, tot mai atras de Barcelona

În plus, Messi a profitat de zilele libere avute după victoria cu Lille, scor 4-3, din Ligue 1, şi a dat o fugă la Barcelona, împreună cu familia.

Acesta s-a întâlnit cu foştii săi colegi de la Barcelona, Sergio Busquets şi Jordi Alba, iar fanii catalani au început din nou să spere într-o revenire istorică.

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Manchester United, antrenorul Barcelonei, Xavi Hernandez, a declarat că îl aşteaptă cu braţele deschise pe Messi, însă este conştient că totul depinde doar de priorităţile campionului mondial.

Am mai spus: aceasta este casa lui şi uşile îi sunt deschise. Îmi este prieten şi suntem în contact permanent. Va depinde foarte mult de el, de ce vrea să facă în viitor. Aceasta este casa lui”, a declarat Xavi, conform ”Mundo Deportivo

Messi a refuzat propunerea de prelungire a contractului cu PSG

Conform informaţiilor venite dinspre Franţa, Lionel Messi nu ar fi ajuns la un acord de prelungire a înţelegerii cu PSG, deoarece tatăl său, care îi este agent, nu a fost deloc mulţumit de propunerea primită.

În acelaşi timp, Jorge Messi a lăsat de înţeles că vor mai exista discuţii pentru un nou contract, însă cifrele ar trebui îmbunătăţite considerabil, pentru a deveni de nerefuzat.

În afara Barcelonei, Lionel Messi ar mai fi dorit şi de americanii de la Inter Miami, formaţie patronată de către David Beckham, care l-a mai dorit pe argentinian şi în ultimele două perioade de transferuri.

Afla mai multe despre: messixavipsgbarcelona 

viewscnt
Articole similare