Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Silviu Lung nu regretă că s-a retras de la echipa naţională: ”Am fost prezent mereu, neevoluând niciun minut, aşa că e decizia corectă”

EXCLUSIV | Silviu Lung nu regretă că s-a retras de la echipa naţională: ”Am fost prezent mereu, neevoluând niciun minut, aşa că e decizia corectă”

Echipa națională

Comentarii

Silviu Lung jr spune că nu regretă că s-a retras de la echipa naţională, decizie pe care a luat-o în urmă cu doi ani.

În acest sezon, Silviu Lung a fost titular incontestabil la Kayserispor şi este unul dintre cei mai buni portari din campionatul Turciei. În finala Cupei Turciei, el a fost ales omul meciului, chiar dacă cei de la Kayserispor au pierdut cu 3-2 în faţa lui Sivasspor, în prelungiri.

Însă naţionala României nu se poate bucura de forma portarului în vârstă de 32 de ani. Silviu Lung a decis în urmă cu doi ani să se retragă de la naţională şi spune că n-are de gând să revină.

De ce s-a retras Silviu Lung de la naţionala României: ”De ce să regret?”

În vârstă de 32 de ani, Silviu Lung a fost unul dintre cei mai constanţi portari români, fie că a jucat în Liga 1, fie că a evoluat în campionatul Turciei, la Kayserispor.

Însă, în urmă cu aproximativ doi ani, Silviu Lung a anunţat că nu va mai onora convocările la echipa naţională. A motivat atunci că vrea să se concentreze mai mult pe echipa de club.

Acum, Silviu Lung spune că nu regretă acea decizie şi nici nu s-ar mai întoarce la echipa naţională. Portarul lui Kayserispor spune că i-au fost suficienţi cei 10 ani în care a venit la naţională, mai ales că nu prea a jucat:

”(n.r. Despre faptul că s-a retras de la naţională) Mereu o să se găsească soluţii, până la urmă niciodată o echipă naţională nu o să stea într-un jucător sau doi, este o arie de selecţie vastă în toată ţara, aşa că mereu o să se găsească soluţii pentru absolut orice post.

(Ovidiu Ionescu: Nu ai vreu regret? Nu-ţi mai doreşti să te întorci?) Dar de ce? Am stat 10 ani, am fost prezent la fiecare convocare, chiar dacă nu am evoluat foarte mult în ultimii 6 ani.

Am fost prezent mereu, neevoluând niciun minut, aşa că decizia corectă a fost cea pe care am anunţat-o în urmă cu doi ani”, a declarat Silviu Lung pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: silviu lung 

viewscnt
Articole similare