Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţiile lui Mihai Roman după ce a fost eliminat la meciul cu Universitatea Craiova: ”Papp a tras de mine tot meciul. Nu vreau să vorbesc de arbitraj”

Explicaţiile lui Mihai Roman după ce a fost eliminat la meciul cu Universitatea Craiova: ”Papp a tras de mine tot meciul. Nu vreau să vorbesc de arbitraj”

FC Botoșani

Comentarii

Formaţia Universitatea Craiova a câştigat, vineri seară, barajul pentru Conference League, învingând cu scorul de 2-0 echipa FC Botoşani, pe teren propriu. Au marcat Koljic ’26 şi Ivan ‘90+1. În minutul 63, de la oaspeţi a fost eliminat Roman.

Universitatea Craiova a primit vizita lui FC Botoşani, vineri, pentru a decide cine va benenficia de ultimul loc în cupele europene pentru sezonul viitor.

Oltenii au reuşit să câştige barajul, scor 2-0, spre uşurarea lui Laurenţiu Reghecampf, care a recunoscut că putea fi dat afară dacă nu se impunea.

Trupa din Bănie a beneficiat şi de un moment mai neplăcut, după o oră de joc, când Mihai Roman a fost eliminat pentru o lovitură asupra lui Papp.

Fotbalistul lui FC Botoşani, care nu are o reputaţie ca un jucător ”murdar”, a explicat ce consideră că a avut loc.

Roman a spus că doar încerca să se întoarcă şi că l-a lovit pe Papp, care a exagerat apoi contactul.

Totuşi, pe reluări, lovitura lui Roman a părut nu doar intenţionată, dar şi puternică.

Explicaţiile lui Mihai Roman după ce a fost eliminat la meciul cu Universitatea Craiova

A fost un joc anost. Chiar dacă nu am avut multe ocazii, puteam să marcăm primii prin Jaja. Poate altfel se desfăşura meciul, dar ăsta e fotbalul.

Craiova e o echipă bună, echipa de pe locul trei. A fost un sezon bun. În seara aceasta nu mi-au ieşit prea multe lucruri, a venit şi acea eliminare.

Îmi pare rău. Îmi cer scuze băieţilor şi antrenorului că am lăsat echipa în zece jucători.

Tot meciul, Paul (n.r. Papp) a tras de mine, mă călca, m-a tras de tricou.

Am încercat să mă smucesc ca să dea drumul tricoului şi când m-am întors l-am lovit, dar nu a fost o lovitură puternică.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, nu îmi place să fac asta. Aşa a văzut dânsul, aşa a judecat fazele.

Dacă nu jucam cu echipa de pe locul trei, poate erau mai mult în favoarea noastră.

Ar fi o pierdere imensă pentru acest club. Marius (n.r. Croitoru) este un antrenor senzaţional, care a făcut lucruri mari aici la Botoşani.

Ar fi o pierdere mare dacă Marius Croitoru va pleca”, a declarat Mihai Roman.

Afla mai multe despre: mihai roman 

viewscnt
Articole similare