Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Ultimele informaţii despre situaţia lui Dan Petrescu la CFR. Conducerea a anunţat oficial: ”Am avut mai multe discuţii cu el”

EXCLUSIV Ultimele informaţii despre situaţia lui Dan Petrescu la CFR. Conducerea a anunţat oficial: ”Am avut mai multe discuţii cu el”

CFR Cluj

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Marius Bilaşco a vorbit despre situaţia lui Dan Petrescu şi a anunţat că tehnicianul campioanei va rămâne la conducerea echipei din Gruia.

Situaţia lui Dan Petrescu pare în continuare incertă. Totuşi, în ciuda interesului din zona Golfului, tehnicianul care a făcut-o pe CFR Cluj campioana României în trei rânduri, ar urma să rămână în Gruia.

Marius Bilaşco, oficial al formaţiei clujene, i-a mărturisit lui Dan Udrea, moderatorul emisiunii Sport Report, că a purtat o discuţie cu Dan Petrescu şi este convins că acesta va rămâne la echipă: ”Dan Petrescu va continua, eu ţi-am spus părerea mea. CFR este cel mai important club din România la ora actuală. Am vorbit cu el două chestiuni legate de echipă. Eu nu îl văd plecând de la echipă înainte să-şi termine treaba. Sau înainte să se termină sezonul. Ce ştiu eu, şi ce am discutat în perioada asta, este de a găsi cele mai bune soluţii pentru perioada asta până în iarnă. Să recuperăm jucătorii accidentaţi, pentru că asta este foarte important. Noi suntem singura echipă din românia care ar avea un culoar pentru a juca într-o competiţie europeană de anvergură” a spus Bilaşco, pentru Telekom Sport.

Întrebat dacă ofertele pentru Dan Petrescu sunt într-adevăr reale, Bilaşco a mărturisit: ”Nu ştiu, dar tot timpul este întrebat de chestia asta. Sunt echipe care s-au interesat de el prin anumite persoane, dar el îşi doreşte anumite lucruri, are o anumită cotă şi e greu să meargă într-un campionat care nu-i oferă totul. Când a fost în liga a doua din China era sub contract, nu avea ce să facă. Piaţa din China, în acest moment... nu e deloc uşor să ajungi acolo.  Uitaţi-vă la Olăroiu, care face performanţă, dar să ştiţi că nu e uşor să ajungi acolo” a mai explicat oficialul campioanei României.

Conform informaţiilor din ultimele zile, Dan Petrescu este dorit la cârma formaţiei saudite, Al Nassr. Italienii au scris că în eventualitatea în care Dan Petrescu va pleca de la CFR Cluj, campioana României l-ar viza pe tehnicianul italian, Leonardo Semplici.
 

Afla mai multe despre: dan petrescumarius bilaşcocfr cluj 

viewscnt
Articole similare