Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Un fost atacant străin al Rapidului, despre situaţia de la Dinamo: ”Poate că e mai bine că a retrogradat”

EXCLUSIV | Un fost atacant străin al Rapidului, despre situaţia de la Dinamo: ”Poate că e mai bine că a retrogradat”
Comentarii

Muntenegreanul Radomir Djalovic, fost atacant la Rapid, este de părere că retrogradarea lui Dinamo s-ar putea transforma într-o situaţie pozitivă.

Radomir Djalovic a jucat pentru o singură echipă din România, Rapid, în perioada 2009-2009, dar este destul de la conectat la informaţiile din fotbalul nostru.

Fostul internaţional muntenegrean este la curent şi cu retrogradarea lui Dinamo, club care până acum a jucat în toată istoria sa doar în Liga 1.

Radomir Djalovic, fost atacant la Rapid: ”Poate Dinamo o să înceapă mai bine”

Ajuns la 39 de ani şi retras din activitate, Radomir Djalovic este la curent cu ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc.

Fostul atacant al Rapidului spune că regretă că Dinamo a ajuns în liga secundă, dar îi îndeamnă pe suporteri să fie optimişti.

Djalovic oferă exemplul Rapidului, care a trecut printr-un faliment şi a început din ultima ligă, însă acum este din nou în Liga 1 şi încearcă din nou să se lupte pentru fruntea clasamentului.

Pe de altă parte, Radomir Djalovic este de părere că Liga 1 este mai slabă după retrogradarea unei echipe de talia lui Dinamo.

”Rapid a avut aceleaşi probleme, au ajuns în a treia divizie şi s-a întors mai puternică, au făcut stadion nou, sper ca în următorul sezon să se bată la cupele europene.

Poate e mai bine că s-a întâmplat aşa, poate Dinamo o să înceapă mai bine. Dar e rău pentru România, Dinamo e un club foarte mare şi, fără Dinamo sau Rapid, fotbalul românesc nu mai este puternic.

Pentru că ele sunt cele mai puternice cluburi din România, alături de Steaua şi CFR”, a declarat Radomir Djalovic pentru Orange Sport.

Radomir Djalovic a jucat la Rapid în sezonul 2008-2009, a avut 26 de apariţii pentru echipa din Giuleşti, timp în care a marcat două goluri şi a reuşit 3 assist-uri.

Afla mai multe despre: djalovic 

viewscnt
Articole similare