Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV Valeriu Iftime a reuşit un nou super transfer! MM Stoica a rămas mască: ”Are o baghetă magică”

EXCLUSIV Valeriu Iftime a reuşit un nou super transfer! MM Stoica a rămas mască: ”Are o baghetă magică”

FC Botoșani

Comentarii

Bogdan Racoviţan (21 de ani), fotbalistul lui FC Botoşani, a plecat din Liga 1. Fundaşul a semnat cu Rakow Czestochowa, echipă care l-a cumpărat şi pe Deian Sorescu (24 de ani) de la Dinamo. Clubul lui Valeriu Iftime a încasat peste un milion de euro de pe urma transferului lui Racoviţan în Polonia.

EXCLUSIV Valeriu Iftime a reuşit un nou super transfer! MM Stoica a rămas mască: ”Are o baghetă magică”

Rakow Czestochowa a mai cumpărat un fotbalist din Liga 1. Polonezii au achitat peste un milion de euro pentru Bogdan Racoviţan, fundaşul central de la FC Botoşani.

MM Stoica s-a declarat uimit de afacerea făcută de Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani. 

”Chiar surprinzător dar nu pentru că a plecat pe o sumă importantă, ci pentru că a venit de nicăieri. Botoşani are o baghetă magică. Au reuşit, din nou, cei de la Botoşani să îşi facă buget. O mare realizare a lui Valeriu Iftime. Asta pentru că i-a dat credit lui Croitoru. Fără experienţă ca antrenor, i-a dat credit. Eu nu mă gândeam vreodată că el se face antrenor. E impresionant ce face acolo, pentru că are un bagaj de cunostinţe impresionat.

Mă uitam acum la ultimul meci cu Sepsi, Croitoru l-a folosit pe Dragoş fundaş stânga, a folosit doi atacanţi care erau aproape lăsăţi de fotbal. Mailat care nu joacă de nu ştiu cât timp, a dat pasa de gol. Iar Papa marchează în condiţile în care e în ultimele şase luni de contract şi ştim cum se comportă un fotbalist în ultimele şase luni de contract... După e Mihai Roman II care era lăsat de fotbal şi cu toate acestea, îţi câştigă meciul. E impresionant”, a declarat MM Stoica pentru telekomsport.com.

  • 650.000 de euro este cota lui Racoviţan conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Bogdan Racoviţan a fost adus la FC Botoşani în februarie 2021, de la echipa franceză de ligă secundă Dijon. Nu a apucat să debuteze la echipa de seniori. 

  • 4 selecţii şi 1 gol a adunat Racoviţan la echipa naţională U21 a României.

Afla mai multe despre: fc botosanibogdan racovitanvaleriu iftimemm stoica 

viewscnt
Articole similare