Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Veste excelentă pentru Dică, chiar înainte de derby! FCSB primeşte întăriri când avea nevoie mai mult

EXCLUSIV | Veste excelentă pentru Dică, chiar înainte de derby! FCSB primeşte întăriri când avea nevoie mai mult

Superliga

Comentarii

Au mai rămas doar patru zile până la Marele Derby al Ligii 1, iar tehnicienii celor două rivale pregătesc cu atenţie ultimele detalii pentru confruntarea de pe Naţional Arena.

  • Dinamo - FCSB, duminică, de la 21:00, în direct pe Telekom Sport 1

Dacă Mircea Rednic speră să-l poată folosi chiar de duminică pe fundaşul Naser Aliji, transferat la finalul săptămânii trecute, Nicolae Dică aşteaptă veşti în special de la echipa medicală a FCSB.

Vicecampioana s-a confruntat cu mari probleme de lot în această toamnă, după ce mai mulţi jucători de bază au fost scoşi din joc, rând pe rând, fie de accidentări, fie de suspendări, însă acum lucrurile par să reintre în normal.

La partida cu Dinamo, Dică nu se va putea baza pe suspendaţii Mihai Roman şi Junior Morais şi nici pe accidentaţii Mihai Pintilii, Ovidiu Popescu şi Marko Momcilovic, însă ar putea primi întăriri serioase în compartimentul cu cele mai mari probleme: defensiva.

Stan e OK! Planic şi Bălaşa, în cărţi pentru derby
Din informaţiile Telekom Sport, Alexandru Stan s-a antrenat fără probleme în această săptămână şi va fi titular în partida cu Dinamo, iar alături de fotbalistul transferat de la Astra, în echipa FCSB-ului ar mai putea avea loc două reveniri importante.  

La antrenamentul de astăzi, cei doi titulari obişnuiţi din centrul defensivei, Bogdan Planic şi Mihai Bălaşa, s-au antrenat pentru o perioadă de timp cu restul grupului, la intensitate maximă, după care au continuat pregătirea separat. E clar că cei doi nu sunt la 100% din potenţial, însă în funcţie de decizia staff-ului medical, ar putea fi folosiţi cu Dinamo. Nicolae Dică speră ca măcar unul dintre ei să poată juca din primul minut.

În ultimele partide, FCSB a evoluat cu formule defensive improvizate, Lucian Filip şi Junior Morais fiind folosiţi în centrul defensivei.

Afla mai multe despre: dicafcsbdinamoderbyplanicbalasa 

viewscnt
Articole similare