You are here:

EXCLUSIV | Vor juca Kingsley Coman şi Kylian Mbappe contra României U21 la EURO 2019? Mirel Rădoi a aflat răspunsul

EXCLUSIV | Vor juca Kingsley Coman şi Kylian Mbappe contra României U21 la EURO 2019? Mirel Rădoi a aflat răspunsul
Comentarii

Mirel Rădoi spune că naţionala Franţei U21 nu va beneficia la EURO 2019 de serviciile a doi dintre cei mai buni jucători din lume: Kingsley Coman şi Kylian Mbappe.

România U21 n-a avut prea mult noroc la tragerea la sorţi pentru EURO 2021 şi vom juca în grupe împotriva Franţei, Angliei şi Croaţiei. Principala favorită la câştigarea grupei este Franţa, care beneficiază de o generaţie de excepţie. Pentru echipa de tineret a Franţei sunt eligibili şi Kingsley Coman şi Kylian Mbappe, doi dintre cei mai valoroşi jucători din lume.

Vestea bună este că cei doi nu vor fi convocaţi la naţionala de tineret. Mai ales că cei doi au avut un sezon epuizant cu Bayern Munchen şi PSG: ”(Mbppe este exclus să apară?) Din ce ştim, da. Mbappe şi Coman nu vor fi în lotul pentru Under 21”, a dezvăluit Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.



Cu toate acestea, Franţa U21 rămâne o echipă redutabilă, cu mari şanse la câştigarea trofeului. Aproape sigur, din lot vor face parte jucători precum Houssem Aouar (mijlocaş central, Olympique Lyon, cotat la 40 de milioane de euro), Abdou Diallo (fundaş central, Borussia Dortmund, 33 de milioane de euro), Ibrahima Konate (fundaş central, RB Leipzig, 30 de milioane de euro), Matteo Guendouzi (mijlocaş central, Arsenal, 30 de milioane de euro) sau Moussa Dembele (atacant, Olympique Lyon, 22 de milioane de euro).

România U21 va debuta la Campionatul European de Tineret pe 18 iunie, când va juca împotriva Croaţiei.

Program EURO 2019:

Etapa 1, 18 iunie:
Anglia - Franţa
România - Croaţia

Etapa a 2-a, 21 iunie
Anglia - România
Franţa - Croaţia

Etapa a 3-a, 24 iunie
Croaţia - Anglia
Franţa - România

Afla mai multe despre: mirel radoicomanmbappe 

viewscnt
Articole similare