Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Expertul s-a convins: „Jucătorii l-au lucrat pe Mutu!” Momentul din Rapid - CFR care l-a pus pe gânduri: „Este clar că a simţit ceva”

Expertul s-a convins: „Jucătorii l-au lucrat pe Mutu!” Momentul din Rapid - CFR care l-a pus pe gânduri: „Este clar că a simţit ceva”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a făcut spectacol în derby-ul cu Rapid, scor 4-1, în Superliga României.

Cum a fost „încadrat” Adi Mutu de jucători la CFR Cluj. Expertul a analizat

Deşi Adrian Mutu şi-a dat demisia de la echipă, iar ardelenii îl au pe Ovidiu Hoban drept antrenor interimar, fosta campioană a României a făcut show în Giuleşti. După meci, Cristi Pulhac şi Ovidiu Herea au analizat echipa din Gruia şi au tras o concluzie interesantă: Jucătorii de la CFR Cluj au vrut să-l demită pe Adrian Mutu.

Pulhac: „Eu mă gândesc la următorul obiectiv. Mutu era, la fel ca Bergodi, în obiectiv. Cred că a simţit ceva din punct de vedere al vestiarului în momentul în care a plecat. Acum când îi vezi pe jucătorii CFR cum se bucură, cum se duc imediat la bancă... E clar că el a simţit. 100% nu a fost din cauza rezultatului cu Corvinul.

Eu ca antrenor mi-aş da demisia dacă aş simţi că este o problemă cu vestiarul.

Herea: „Este clar că atitudinea nu a fost cea pe care şi-a dorit-o. CFR a arătat astăzi că trage pentru un om al lor, aici mă refer la Ovidiu Hoban. Nu înţeleg un lucru. De ce ai lucra un antrenor când pierzi şansa de a câştiga un trofeu? E clar că a fost ceva care acolo a deranjat. Eu sunt 100% sigur că vestiarul nu a tras pentru Mutu.

Dacă stăm să ne uităm la echipa Rapidului, s-a schimbat de la meci la meci”

Daniel Bîrligea a făcut show la interviu după Rapid - CFR 1-4: „Ne-am revanşat în seara asta! Mister are mentalitate de învingător”

După meci, Bîrligea a făcut spectacol la interviu. A reuşit să dea 3 goluri cu Rapidul, dar a fost în formă şi la declaraţii, scoţându-l în evidenţă pe Ovidiu Hoban şi aruncând „săgeţi” către Adi Mutu. Atacantul a spus că noul antrenor de la CFR Cluj le oferă mult mai multă încredere.

„Sper să duc mingea acasă că acolo îi e locul. Sunt foarte fericit. Sunt bine, m-am speriat că m-am accidentat, dar totul e ok. Se poate întâmpla orice în fotbal, se vede asta şi la echipele foarte mari. Trebuie să fii atent de fiecare dată. La meciul cu Hunedoara nu am dat 100% şi ştim asta. Am vrut să ne revanşăm în seara asta şi s-a văzut diferenţa de atitudine. Sunt foarte fericit pentru colegii mei.

Vom lupta până la sfârşit. Mister Ovidiu Hoban cu siguranţă ne-a ajutat pentru că l-am avut şi coleg. Are mentalitate de învingător şi chiar îmi place că are mai multă încredere în noi!”, a declarat Bîrligea după meci.

Afla mai multe despre: adi muturapidcfr cluj 

viewscnt
Articole similare