Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Explicaţia lui Hagi după Farul - FC Botoşani 8-0: ”Asta e mentalitatea noastră!”

Explicaţia lui Hagi după Farul - FC Botoşani 8-0: ”Asta e mentalitatea noastră!”

Farul Constanța

Comentarii

Echipa Farul Constanţa a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 8-0, formaţia FC Botoşani, în etapa a 19-a din Superligă. Denis Alibec a marcat de trei ori.

Golurile au fost marcate de Grameni (11), Alibec (45+2, 77, 87), Pitu (51), Morar (66, 69) şi Kiki (81).

Din minutul 30, echipa din Botoşani a evoluat cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Şeroni

La finalul meciului, Hagi a oferit mai multe declaraţii. El susţine că această este mentalitatea jucătorilor. 

”Asta e mentalitea noastră!”

”Da, cred că am început bine, chiar dacă au fost anumite momente în care am făcut greşeli. Am încercat să marcăm, să câştigăm. Felicitări echipei, tuturor jucătorilor care au fost pe teren. Golurile ne plac, muncim să marcăm, cu cât dăm mai mult e normal că rişti şi poţi încasa. Trebuie să ai echilibru, să faci ambele faze.

Ştiam că meciurile cu ei se joacă pe tranziţie şi cine triumfă aici va reuşi să câştige. Un jucător care are calitate iese în evidenţă, ştim ce poate Denis. A fost şi echipa în spatele lui. La vară de unde ştie că nu rămâne? Poate îi ofer ceva mai bun ca oricine.

El ştie ce e mai bine pentru el. Fiecare munceşte să facă performanţă şi bani. Sută la sută vor fi schimbări la meciul de Cupa României. Rulăm tot lotul pe care îl avem, o să aducem şi de la echipa a doua.

O să încercăm să-i batem pe CFR. Asta le-am zis jucătorilor, aşa am început şedinţa de pregătire înainte de meci. În fotbal nu poţi să trăieşti cu ce ai făcut în spate ci să te gândeşti la ce ai în faţă. Eram liniştit înainte de meci, pentru că m-am agitat până acum. Îmi place să-i împing şi să le ridic nivelul.

Ca şi fraţi, colegi, prieteni, e normal (n.r. să fie un duel special cu Dan Petrescu). Între noi mereu a existat mereu concursul acesta. Ne-a dat afară Nea Puiu şi de la antrenament din cauza asta. Şi eu, şi el, ne dorim să câştigăm, asta e mentalitatea noastră”, a spus Gică Hagi.

Afla mai multe despre: farul-botoşani-hagi 

viewscnt
Articole similare