Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Explozia” lui Adrian Mazilu este apreciată şi de către specialişti. Cota fotbalistul român, în continuă creştere

”Explozia” lui Adrian Mazilu este apreciată şi de către specialişti. Cota fotbalistul român, în continuă creştere

Fotbal

Comentarii

La doar 18 ani, Adrian Mazilu de la Farul Constanţa a intrat în TOP 10 cei mai valoroşi jucători din Superligă.

Specialiştii în stabilirea cotelor de piaţă de la transfermarkt.de au decis noi valori pentru jucătorii din Superligă, iar Adrian Mazilu a înregistrat una dintre cele mai mari creşteri.

Adrian Mazilu, un fotbalist în plină ascensiune

Aşadar, în ultimele luni, Adrian Mazilu a făcut jocuri din ce în ce mai bune, fiind jucător de bază în angrenajul lui Gheorghe Hagi. A bifat goluri, pase decisive, iar atunci când a lipsit de pe teren, echipa sa a suferit din punct de vedere ofensiv.

Cota lui Adrian Mazilu din ultimele luni a cunoscut o creştere de 700.000 de euro, de la 1.300.000 milioane de euro, la 2.000.000 de euro, ceea ce l-a propulsat în TOP 10 cei mai valoroşi fotbalişti din Superligă.

Mai exact, Adrian Mazilu se află pe locul 9, la egalitate cu Constantin Grameni, Ştefan Târnovanu şi Horaţiu Moldovan.

  • Cel mai valoros jucător din Superligă este, în continuare, Darius Olaru - 5.300.000 de euro.

Adrian Mazilu va ajunge în iarnă la Brighton, în Premier League, însă, cel mai probabil nu va putea face pasul către prima echipă, unde concurenţa este acerbă.

De aceeaşi părere sunt şi specialiştii. Aceştia consideră că, de fapt, în cea de-a doua parte a sezonului, Adrian Mazilu va lucra foarte mult la aspectul fizic, pentru a fi gata pentru sezonul următor.

Valoarea sa de piaţă a crescut datorită dezvoltării sale bune din România, a statisticilor pe care le are, dar şi datorită confirmării valorii sale prin transferul la Brighton.

Punctele sale forte sunt viteza şi tehnica. Punctul slab, la fel ca majoritatea fotbaliştilor români care fac pasul către o ligă de top, este probabil forţa fizică.

Sunt sigur că-i va fi dificil să se impună la antrenamentele lui Brighton în partea a doua a sezonului şi mă aştept ca staff-ul să-l pregătească pentru următorul sezon”, a declarat Cătălin Cîmpian, managerul Transfermarkt pe zona România.

Afla mai multe despre: adrian mazilubrightontransfermarkt.de 

viewscnt
Articole similare