Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FA-BU-LOS! Moldova a reuşit cel mai mare meci din istoria naţionalei. Postolachi&Co au produs şocul serii în Europa. Vecinii noştri au revenit de la 0-2 şi l-au băgat în şedinţă pe Lewandowski

FA-BU-LOS! Moldova a reuşit cel mai mare meci din istoria naţionalei. Postolachi&Co au produs şocul serii în Europa. Vecinii noştri au revenit de la 0-2 şi l-au băgat în şedinţă pe Lewandowski
Comentarii

Moldova a produs cea mai mare surpriză a serii în calificările pentru EURO 2024. Naţionala pregătită de Serghei Clesceno s-a impus cu 3-2, pe teren propriu contra Poloniei.

Pe Stadionul ”Zimbrul” din Chişinău, polonezii au deschis scorul după doar 12 minute prin Arek Milik, servit excelent de Robert Lewandowski. ”Maşinăria de goluri” a Barcelonei a dublat avantajul oaspeţilor în minutul 34, graţie unui şut plasat din afara careului.

FA-BU-LOS! Moldova a reuşit cel mai mare meci din istoria naţionalei. Postolachi&Co au produs şocul serii în Europa

Cu Răilean (Unirea Dej) şi Damaşcan (FC Voluntari) titulari, basarabenii au avut o revenire absolut fabuloasă. Ion Nicolaescu a înscris la trei minute după pauză. Atacantul lui Beitar Ierusalim a realizat dubla în minutul 79, cu un şut la colţul lung. Vladyslav Baboglo a dat drumul la ”fiesta” în Chişinău cu cinci minute înainte de final cu o lovitură de cap, după o ieşire hazardată a lui Szczesny. în faza premergătoare golului.

Virgiliu Postolachi, atacantul UTA-ei, a intrat la pauză şi s-a accidentat la degetul de la mână în prelungirile partidei. Lewandowski&Co au pierdut teren în lupta pentru calificarea la EURO, în urma înfrângerii de la Chişinău. Naţionala lui Fernando Santos se află pe locul patru, cu doar trei puncte după trei meciuri. Moldova este pe trei, cu cinci puncte.

Cehia este lider în grupa E cu şapte puuncte, iar Albania pe doi, cu un punct mai puţin.

 

 

 

Afla mai multe despre: moldova 

viewscnt
Articole similare