Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fabulos! Devenit impresar, Totti a sunat în România pentru vedeta lui U Craiova. I-a repetat obsesiv numele singurului fotbalist "care-l interesează"

Fabulos! Devenit impresar, Totti a sunat în România pentru vedeta lui U Craiova. I-a repetat obsesiv numele singurului fotbalist "care-l interesează"
Comentarii

Serie A rămâne un campionat atractiv pentru fotbaliştii români, iar inclusiv numele care au scris istorie în Italia au pus ochii pe tricolori. A fost şi cazul legendei lui AS Roma, Francesco Totti, care a devenit impresar şi l-a ochit pe Valentin Mihăilă încă de pe vremea când acesta juca la Universitatea Craiova.

Francesco Totti a sunat în România după ce a văzut vedeta de la U Craiova: "Victor, Mihăilă! Mihăilă!"

Vârfurile generaţiei României sunt urmărite din străinătate, iar Valentin Mihăilă a fost remarcat încă de când îmbrăca tricoul Universităţii Craiova. Impresariat de firma Becali, fotbalistul a părăsit România în 2020, pentru aproximativ nouă milioane de euro, cu destinaţia Parma. 

Înaintea mutării, existau semnale că internaţionalul român ar putea ajunge în Serie A, iar inclusiv Francesco Totti s-a interesat de el. Devenit impresar după ce a avut parte de retragerea ca jucător de la AS Roma, italianul l-a sunat pe Victor Becali pentru a-i spune pe cine a remarcat din Liga 1. 

De altfel, Totti s-a arătat interesat de Valentin Mihăilă, iar actualul agent al jucătorului a devzăluit cum a decurs discuţia. Victor Becali a primit referinţe şi din partea lui Victor Piţurcă sau Dan Petrescu. 

"E prima dată când spun asta. Totti şi-a făcut o agenţie de impresariat, în Italia. Şi am vorbit la telefon, prin apel video, cu el despre jucători. Şi el zicea: <<Victor, Mihăilă! Mihăilă!>>. El zicea despre Mihăilă. De abia apăruse Mihăilă, la Craiova era, da. Şi el spunea <<Mihăilă, Mihăilă>>. Acum o avea şi el ceva ochi, Totti. El zicea că singurul care-l interesează e Mihăilă. Păi, uite că a nimerit-o. 

Piţurcă l-a văzut atunci pe Mihăilă şi Dan Petrescu mi-a spus că e jucător", a declarat Victor Becali pentru Sport Total FM.

Francesco Totti a devenit impresar şi a deschis o firmă în acest domeniu, după ce nu a primit niciun rol oficial la AS Roma. Un alt fotbalist încântător al României a fost remarcat de Robert Lewandowski, care a fost pregătit să-l aducă în Bundesliga, până să audă ce vârstă are. 

Valentin Mihăilă a fost împrumutat de Parma la Atalanta, în această iarnă, iar Gian Piero Gasperini a luat o primă decizie încurajatoare pentru atacantul român

Fosta echipă a lui Valentin Mihăilă, Universitatea Craiova, a remizat în etapa recentă din Liga 1 cu CFR Cluj, scor 1-1, şi a salvat un punct pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1, la ultima fază a meciului de pe "Ion Oblemenco". 

VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 1-1, în Liga 1

Afla mai multe despre: valentin mihailafrancesco tottitotti mihailavalentin mihaila atalanta 

viewscnt
Articole similare