Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Familia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională. Susţinere specială pentru antrenorul FCSB la sărbătoarea de titlu | VIDEO EXCLUSIV

Familia lui Elias Charalambous, prezentă pe Arena Naţională. Susţinere specială pentru antrenorul FCSB la sărbătoarea de titlu | VIDEO EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous (43 de ani), va avea susţinere specială pe Arena Naţională, în meciul la finalul căruia echipa va celebra tiltul de campioană a României.

FCSB şi CFR Cluj se întâlnesc astăzi, 11 mai, de la ora 20:00, în etapa a noua din play-off-ul Superligii României.

Duelul de pe Arena Naţională este sold-out. Indiferent de rezultatul final al acestui meci, FCSB va primi trofeul de campioană cucerit în actualul sezon, după nouă ani de pauză.

Sebastian Colţescu va conduce de la centru meciul care marchează reluarea rivalităţii dintre Dan Petrescu şi echipa bucureşteană, după revenirea "Bursucului" în România.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Echipa FCSB-ului şi-a făcut apariţia la Arena Naţională cu autocarul clubului cu aproximativ o oră şi jumătate înainte de startul partidei. Inclusiv finanţatorul Gigi Becali va veni la acest duel de sărbătoare.

Elias Chralambous, susţinut de toată familia la sărbătoarea titlului pentru FCSB

Antrenorul Elias Charalambous va avea parte de o susţinere specială. Familia acestuia va fi prezentă pe Arena Naţională. Soţia, fiica, tatăl şi fratele său îi vor fi alături tehnicianului de 43 de ani în această zi atât de specială pentru suflarea roş-albatră.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Mai mult, la meci vor fi prezenţi şi 20 de ciprioţi pentru a-l susţine pe Elias Charalambous şi a celebra alături de acesta titlul cucerit de FCSB.

Când FCSB a ieşit pe gazon înaintea meciului, Elias Charalambous a fost sărutat de soţie, care coborâse din zona fanilor unde se afla iniţial.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: fcsbelias charalambousfcsb campioanasuperligaarena nationala 

viewscnt
Articole similare