Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fanii giuleşteni au luat foc după ce au aflat că Rapid - FCSB se va juca pe Arena Naţională: ”Ne dăm singuri la cap!”

Fanii giuleşteni au luat foc după ce au aflat că Rapid - FCSB se va juca pe Arena Naţională: ”Ne dăm singuri la cap!”

Rapid

Comentarii

Rapid a anunţat oficial că derby-ul cu FCSB, din runda cu numărul 30 a Superligii, se va juca pe Arena Naţională!

A venit şi anunţul oficial. Rapid - FCSB se va juca pe Arena Naţională

Cei de la Rapid au observat că cererea de bilete este uriaşă şi au decis să facă demersurile necesare pentru a organiza meciul cu FCSB pe Arena Naţională. Iar azi au revenit cu vestea cea mare!

Veste, însă nu a fost deloc pe placul rapidiştilor. Mulţi şi-au exprimat nemulţumirea pe pagina oficială a clubului din Giuleşti. 

  • ”Contează banii şi că “vreau să vin şi eu la meciul cu FCSB”, ambele interese personale. Şi ambele pe primul loc. Unde e interesul Rapidului în decizia asta? Că Rapidul ar trebui să fie mereu, indiferent de orice, pe PRIMUL LOC în priorităţi”
  • ”Semn clar că s-a renunţat la ce şanse mai aveam la campionat pentru o reteţă financiară”
  • ”Ne dăm singuri la cap... mergem pe terenu lor, felicitări pentru decizie!”
  • ”Nu este o decizie înţeleaptă,se pare că se doreşte doar atingerea de venituri suplimentare, jucăm pe terenul lor, le dam toată peluza după ce ei şi-au bătut joc de noi de două ori”.

Nu toţi giuleştenii au fost nemulţumiţi de decizia luată. Au fost şi suporteri care au apreciat faptul că derby-ul se va juca pe Arena Naţională.

”Suntem peste tot acasă şi asta spune tot. Nu îmi e frică de meciul cu FCSB, eu cred că victoria o să fie a celor ce o doresc mai mult”

”O decizie excelentă pentru a ieşi din paradigma celor 12000 de rapidişti care pot participa! Stadionul mic este o problema care va creşte pe cât clubul are succes. În general cei care se opun dintre suporteri sunt probabil cei cu abonamente, invitaţii sau prieteni cu abonament”.

Afla mai multe despre: rapidfcsbderby 

viewscnt
Articole similare