Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără cuvinte! Cum a fost surprins fratele lui Edi Iordănescu în tribună la România - Ucraina, în timp ce tricolorii făceau spectacol la Munchen | FOTO

Fără cuvinte! Cum a fost surprins fratele lui Edi Iordănescu în tribună la România - Ucraina, în timp ce tricolorii făceau spectacol la Munchen | FOTOgalerie foto

Echipa națională

Comentarii

Familia Iordănescu s-a deplasat la un nou turneu final, iar cei dragi au fost alături de Edi Iordănescu la România - Ucraina, debutul de la EURO 2024.

Imagini fabuloase cu fratele lui Edi Iordănescu, pe stadion la România - Ucraina, la EURO 2024

Naţionala de fotbal a României şi-a început aventura la EURO 2024, luni, în grupa E cu selecţionata Ucrainei. La meciul de la Munchen, de pe Allianz Arena, asistă mii de suporteri tricolori, care au făcut o atmosferă senzaţională

Suporterii din tribună şi cei din faţa televizoarelor au privit jocul peste aşteptări al tricolorilor, goluri superbe şi o prestaţie la înălţime. 

În marea tricoloră de pe Allianz Arena a fost şi familia Iordănescu, cea care de această dată i-a ţinut pumnii lui Edi Iordănescu, după ce în 2016 Anghel Iordănescu a fost pe banca României la Campionatul European. 

Primul gol i-a dezlănţuit pe suporterii români, care au sărbătorit aşa cum se cuvine reuşita fantastică a lui Nicolae Stanciu, cel care a tras cu peste 100 de km/h de la distanţă

La primul gol, Alex Iordănescu, fratele selecţionerului Edi Iordănescu, a oferit o bucurie emoţionantă, fără cuvinte în mijlocul a mii de români care au celebrat la unison. 

Cu steagul în mână, Alex Iordănescu a izbucnit şi a ridicat ambele mâini în direcţia grupului de fotbalişti români care se îmbrăţişau pe teren. 

Toată familia Iordănescu a venit la EURO 2024

"Da, deja am început să avem emoţii. M-am izbit de realitate, de faptul că au trecut lunile atât de repede şi uşa s-a deschis şi trebuie să intrăm la Campionatul European. Nu-mi vine să cred o să fim din nou acolo. Bineînţeles, cu toată familia. Da, mergem în Germania. 

Am păstrat tradiţia, în 2016 am participat cu toţii alături de tatăl nostru (n.r. - Anghel Iordănescu), noi, cei patru fraţi, iar atunci eram noi patru şi mama, iar opt ani mai târziu imaginea de ansamblu se schimbă şi îl sprijinim pe toţii pe Edi. Acum doar s-a mărit familia, noi cei patru fraţi mergem fiecare cu partenerul sau partenera de viaţă şi toţi cu copiii. Niciunul dintre nepoţii tatălui nu va lipsi de acolo", spunea Maria Iordănescu, la SportCast cu Sile, înainte de plecarea în Germania. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: edi iordanescualex iordanescuromania ucraina euro 2024 

viewscnt
Articole similare