You are here:

Fără Mbappe la Olimpiadă. ”Persoana de la Real Madrid cu care am vorbit a fost foarte directă”. Primul refuz pentru superstarul francez

Fără Mbappe la Olimpiadă. ”Persoana de la Real Madrid cu care am vorbit a fost foarte directă”. Primul refuz pentru superstarul francez

Kylian Mbappe

Comentarii

Thierry Henry (46 de ani) a vorbit despre refuzul celor de la Real Madrid de a nu-l lăsa pe Kylian Mbappe (25 de ani) la Olimpiada de la Paris.

Henry, refuzat în privinţa lui Mbappe

Reprezentativa de fotbal a Franţei se află printre cele care vor lua parte la Jocurile Olimpice desfăşurate chiar în capitala ţării din vestul Europei.

Dar din selecţionata olimpică a ”Cocoşului galic” nu va face parte şi Kylian Mbappe. Acesta nu se află pe lista preliminară anunţată de selecţionerul naţionalei olimpice a Franţei, Thierry Henry, care a explicat că primeşte des refuzuri când vine vorba de subiectul în cauză.

Mbappe urmează să fie prezentat oficial la Real Madrid, una dintre echipele care nu îşi lasă jucătorii la turneul de fotbal de la Jocurile Olimpice.

”Nu trebuie să tragem linie. Nu ştim ce se va întâmpla până pe 3 iulie. Lista se poate schimba, dar trebuia să facem o listă, pentru ca jucătorii să se poată pregăti. Uşa nu e închisă pentru nimeni. 

Dar nu sunt discuţii. Te duci, întrebi, ţi se zice nu şi pleci. Nu am mai primit atâtea refuzuri din facultate. Persoana de la Real Madrid cu care am vorbit a fost foarte directă cu mine”, a declarat Henry, citat de As.

Jocurile Olimpice de la Paris se desfăşoară în perioada 26 iulie - 11 august 2024.

Afla mai multe despre: thierry henrykylian mbappejocurile olimpicereal madridfranta 

viewscnt
Articole similare