Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stanciu, căpitanul României: ”Sper să fim toţi sănătoşi să mergem în această formulă în Germania". Ce s-a schimbat faţă de Euro 2016

Stanciu, căpitanul României: ”Sper să fim toţi sănătoşi să mergem în această formulă în Germania". Ce s-a schimbat faţă de Euro 2016
Comentarii

Internaţionalul român Nicolae Stanciu (31 de ani) l-a însoţit pe selecţionerul Edi Iordănescu în conferinţa de presă şi a prefaţat meciul amical contra Bulgariei.

Stanciu şi ce urmează la naţională

Naţionala României va juca un meci amical împotriva selecţionatei din Bulgaria marţi, 4 iunie, de la ora 21:30, pe stadionul Ghencea.

Căpitanul echipei naţionale, Nicolae Stanciu, a afirmat, într-o conferinţă de presă, că tricolorii trebuie să fie încrezători înaintea Euro-2024 şi încerce să ajungă la cea mai versiune a lor la turneul din Germania.

"Suntem încrezători înaintea acestor două meciuri amicale (n.r. cu Bulgaria şi Liechtenstein), apoi mai avem o săptămână să ne pregătim pentru Euro 2024.

Am vorbit tot timpul despre unitate şi spiritul de echipă, am demonstrat asta în preliminarii, când multă lume nu se aştepta. Forţa grupului continuă să crească încrederea dintre noi şi este ceva deosebit.

Nu pot să vă promit nimic acum, dar cert este că vom da totul la fiecare meci la acest European şi nu vom avea regrete după meci. Nu mă gândesc la un meci de fotbal ca o presiune, sunt alţi oamenii care sunt sub presiune mai mare.

Cred că trebuie să ne bucurăm de fotbal, să fim încrezători, să fim conştienţi că acolo este alt nivel şi muncim împreună să ajungem la cea mai bună versiune a noastră.

Toţi ne gândim la meciul cu Ucraina, primul meci, şi apoi vom vedea unde vom ajunge. Sper să fim toţi sănătoşi să mergem în această formulă în Germania", a declarat mjlocaşul României.

Stanciu a subliniat că toţi jucătorii naţionalei sunt gata pentru turneul final: "Cred că toată lumea este pregătită de acest european. Aceşti opti ani pe mine m-au călit, am avut parte de dezamăgiri în tricoul naţionale, asta m-a făcut mai puternic. Absolut toată lumea va fi pregătită".

De asemenea, la conferinţa de presă a participat şi selecţionerul echipei naţionale a României, Edi Iordănescu. Stanciu a fost prezent şi la Euro 2016.

Afla mai multe despre: nicolae stanciueuro 2024echipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare