Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fără precedent în România?! Clubul şi-a criticat în mod public jucătorul după meci. Jucătorul străin a răbufnit în comentarii: ”Am văzut greşeli şi la români”

Fără precedent în România?! Clubul şi-a criticat în mod public jucătorul după meci. Jucătorul străin a răbufnit în comentarii: ”Am văzut greşeli şi la români”galerie foto

Liga 2

Comentarii

CSM Alexandria se aproapie cu paşi rapizi de Liga 3, deşi teleormănenii au promovat în eşalonul secund în vara anului trecut. Trupa antenată de Eugen Trică a mai bifat o înfrângere, 0-1 cu CS Tunari, iar şansele Alexandriei de a se salva rămân doar matematice.

Instalat pe banca tehnică a Alexandriei în luna decembrie a anului trecut, Eugen Trică nu a reuşit încă să obţină punct la comanda noii sale echipe, însă eşecurile au fost la limită: 0-1 cu CS Mioveni, respectiv 0-1 cu Tunari.

Situaţia Alexandriei este însă extrem de complicată. Echipa este pe penutlimul loc, cu doar 8 puncte după 17 jocuri şi o singură victorie înregistrată în tot campionatul: 1-0 cu Progresul Spartac, formaţie care se bazează în mare parte pe juniori.

Clubul şi-a pierdut răbdarea şi i-a atras atenţia jucătorului.... pe Facebook. Un stranier i-a luat apărarea:  ”Nu sunt de acord”

Partida cu Tunari a agitat serios apele în reşedinţa judeţului Teleorman, iar nu doar suporterii, ci şi oficialii clubului par să fi ajuns la capătul răbdării. După joc, CSM Alexandria a postat pe Facebook cronica partidei, iar fostul rapidist Matias Perez Acuna a fost criticat public pentru gafa care a condus la golul marcat de ilfoveni. 

”Într-un meci disputat la Turnu Măgurele, în cadrul Ligii a II-a la fotbal, CSM Alexandria a pierdut cu scorul de 1-0 meciul cu CS Tunari.

Deşi pare o frază şablonardă, folosită în multe alte situaţii, echipa a jucat bine, înfrângerea fiind nemeritată. În minutul 14, fundaşul nostru dreapta, Acuna, a gafat nepermis pentru experienţa lui. El avea prim planul la o minge, dar în loc să o degajeze sau să o paseze, a preferat să încerce să protejeze, în speranţa că va ieşi afară. Dragoş Gheorghe, extrema stângă de la Tunari, a ţinut mingea în teren profitând de căderea lui Acuna, a pătruns nestingherit şi a şutat, la colţul scurt, nici portarul Balauru nefiind pe fază. 

Aşa s-a marcat singurul gol al meciului.  În special în repriza secundă, echipa noastră a atacat continuu, creându-şi cel puţin 5-6 mari ocazii de gol. Dintre acestea amintim două lovituri de cap consecutive ale lui Omoh, în minutul 52, la două cornere, dar şi o ocazie monumentală, în minutul 75, când 3 şuturi ale noastre, din preajma careului mic, s-au lovit de jucători plasaţi în faţa porţii. 

De remarcat atitudinea şi jocul prestat de Lumbu, aproape fără greşeală, ori Omoh, care a fost şi la construcţie şi la finalizare. Poate dacă Desabato nu ieşea accidentat în minutul 33, jocul ar fi fost altfel. 

Deja, şi noi şi suporterii, suntem conştienţi că scenariul s-a repetat de prea multe ori. Am pierdut cu 1-0 din greşeli individuale, după ce am ratat destule şanse.  Ne asumăm greşelile şi mergem mai departe”, a notat CSM Alexandria.

Fostul jucător al lui Gică Hagi a făcut ”scut” pentru coechipierul său: ”Nu sunt de acord”

Michael Omoh, fostul fotbalist de la Poli Iaşi şi Clinceni, în prezent legitimat la Alexandria, a citit comunicatul postat de clubul său şi a venit cu un răspuns ferm. Nigerianul nu a fost de acord cu faptul că teleormănenii l-au blamat pe Acuna şi nu a ezitat să îi înţepe pe unii dintre coechipierii săi români, care nu au reuşit să se ridice la nivelul partidei.

”Sunt de acord cu analiza voastră, însă nu sunt de acord că aţi criticat public un jucător pentru o greşeală pe care oricine putea să o facă. A luat o decizie greşită (n.r.- Acuna) şi a ştiut asta, însă apoi a făcut o partidă foarte bună. Am văzut multe greşeli şi din partea jucătorilor români (numele nu sunt importante).

Haideţi să îi încurajăm, pentru că mai sunt opt meciuri, în loc să îi arătăm cu degetul pentru greşeli. Este tot ce putem face”, a scris Michael Omoh pe Facebook, la postarea celor de la CSM Alexandria.

 

Afla mai multe despre: csm alexandrialiga 2 

viewscnt
Articole similare