Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Favoritele lui Lionel Messi la Campionatul Mondial din Qatar. Pe cine vede peste Argentina la startul competiţiei

Favoritele lui Lionel Messi la Campionatul Mondial din Qatar. Pe cine vede peste Argentina la startul competiţiei

Cupa Mondială

Comentarii

Lionel Messi (35 de ani) se află în faţa ultimei sale Cupe Mondiale din cariera de jucător în naţionala Argentinei. Căpitanul ”Pumelor” va încerca să câştige Mondialul după ce în precedentele patru încercări a eşuat. Cel mai aproape a fost în 2014, când a atins finala.

Lionel Messi se află în cea mai bună formă a sa de când a făcut trecerea de la Barcelona la PSG.

Favoritele lui Lionel Messi la Campionatul Mondial din Qatar. Ce naţionale consideră că sunt peste Argentina la startul competiţiei

Pentru fotbalistul argentinian, care va încerca să câştige prima sa Cupă Mondială în Qatar, Brazilia, Franţa şi Anglia sunt ”puţin peste restul” echipelor implicate în turneul care va începe duminică, 20 noiembrie.

”Suntem plini de speranţe, avem o echipă foarte bună care este foarte motivată, dar trebuie să ajungem puţin câte puţin. Ştim că grupele din Cupa Mondială nu sunt uşoare”, a afirmat jucătorul de la PSG, într-un interviu la ”Universo Valdano”.

Messi a vorbit şi despre eşecul Argentinei la ultima Cupă Mondială, cea din 2018, când a fost eliminată în optimile de finală de Franţa, după un spectaculos 3-4.

”Acum, cu Scaloni, care are o personalitate foarte specială, este un antrenor bun şi comunicăm excelent, totul este altfel”, a adăugat căpitanul campioanei Americii de Sud.

Argentina îşi va începe turneul împotriva Arabiei Saudite marţi, 22 noiembrie, înainte de a întâlni Mexicul pe 26 noiembrie şi apoi Polonia pe 30 noiembrie, în Grupa C.

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar va avea loc în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar programul complet al meciurilor, clasamentele şi rezultatele pot fi văzute pe orangesport.ro

Afla mai multe despre: messiargentina 

viewscnt
Articole similare