Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Faza care l-a scos din minţi pe Săpunaru în Rapid - CFR Cluj. Căpitanul, ţinut de colegi după ce a văzut ce a făcut Kolinger în faţa sa | VIDEO

Faza care l-a scos din minţi pe Săpunaru în Rapid - CFR Cluj. Căpitanul, ţinut de colegi după ce a văzut ce a făcut Kolinger în faţa sa | VIDEO

Rapid

Comentarii

Căpitanul Rapidului, Cristian Săpunaru, a fost deranjat de gestul făcut de Denis Kolinger, care a încercat să saboteze a doua lovitură de pedeapsă obţinută de giuleşteni.

VIDEO | Săpunaru, enervat de gestul făcut de Kolinger în Rapid - CFR Cluj

Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, formaţia CFR Cluj, scor 2-1, într-un meci al etapei a 16-a din Superligă.

În Giuleşti, scorul a fost deschis din penalty, în minutul 32. Arbitrul Cătălin Popa a acordat lovitură de la 11 metri pentru Rapid, după un contact în careul clujean între portarul Scuffet şi Luckassen, iar Săpunaru a transformat pentru 1-0. CFR a egalat în minutul 54, când Deac a centrat, iar Muhar a înscris cu capul. 

Rapid a preluat conducerea tot din penalty, în minutul 71. De această dată Dugandzic a fost faultat în careul clujenilor, de către Burcă, şi tot Dugandzic a transformat, fază care a fost analizată de experţii care au venit cu un verdict

Premergător penalty-ului transformat de fostul atacant al lui Dan Petrescu, Kolinger a încercat să-l încurce. 

Fundaşul central al lui CFR Cluj a încercat să deterioreze zona punctului cu var, unde urma să aşeze mingea Dugandzic. Kolinger a găurit punctul cu var, dar a fost văzut de Cristian Săpunaru, care a reacţionat imediat. 

Căpitanul Rapidului s-a enervat şi a încercat să se ducă ameninţător spre Kolinger. Totuşi, Săpunaru a fost ţinut de doi colegi, Kait şi Onea, iar faza s-a încheiat în faţa centralului, când rapidistul şi CFR-istul şi-au dat mâna. 

Afla mai multe despre: cristian sapunarurapid cfr cluj 2-1 

viewscnt
Articole similare