You are here:

Faza la care Hagi a cerut penalty a născut discuţii aprinse în studio. Cosmescu, Zotta şi Panduru s-au contrazis: "Dacă eram de acord, era penibilă emisiunea"

Faza la care Hagi a cerut penalty a născut discuţii aprinse în studio. Cosmescu, Zotta şi Panduru s-au contrazis: "Dacă eram de acord, era penibilă emisiunea"

Superliga

Comentarii

Farul a scos un punct în deplasarea de la UTA cu un gol marcat de Dican în ultima fază. Imediat după meci, Gheorghe Hagi a criticat arbitrajul după ce echipa sa nu a primit un penalty la o fază în care a fost implicat Mihai Bălaşa, în minutul 57.

"Să nu dai penalty la Bălaşa este ca şi orice.... E prea mult, eu aşa cred. Să ni se povestească acum că nu ştiu ce au făcut.

S-a văzut din tribună că e penalty. Ce să cer explicaţii? Cine sunt eu? Un antrenor" , a spus Gheorghe Hagi.

Declaraţiile finanţatorului Farului au născut discuţii aprinse în studioul emisiunii "Superliga Show".

"Eu zic că e penalty" , a spus Constantin Zotta.

"Mai trebuie să mă uit, nu pot să-mi dau seama. Nu cred că aş da penalty" , a completat Basarab Panduru.

"Refuz să iau în discuţie asemenea faze. A se da penalty la o asemenea fază este contra spiritului fotbalului. Fotbalul s-a terminat, s-a transformat în baschet. Fotbalul a fost un sport de contact şi sper că va rămâne un sport de contact" , a zis şi Bogdan Cosmescu.

"Tu spui frumos că e un sport de contact, dar ţinerea şi luatul în braţe deja nu mai reprezintă un simplu contact" , a revenit Constantin Zotta, completat din nou de Cosmescu: "E plăcut să nu fim de acord, dacă am fi de acord, ar fi penibilă emisiunea. Îmi pare rău că sunt contra lui Hagi aici, dar el e patron, e antrenor .

UTA - Farul 1-1

UTA şi Farul Constanţa au terminat la egalitate, 1-1 (1-0), luni seara, la Arad, în ultimul meci din etapa a şaptea a Superligii.

Gazdele au deschis scorul prin belgianul Benjamin van Durmen (22), dar Farul a egalat în ultima fază, prin Victor Dican (90+5), din pasa lui Denis Alibec.

Fiecare echipă a avut câte o bară. În min. 27, Johana Omondi a centrat, iar mingea a fost deviată în transversală de Constantin Grameni. Farul a avut bară în min. 49, când Cristian Ganea a şutat de la peste 25 de metri.

UTA a făcut egaluri în toate cele patru meciuri de acasă din acest sezon. Arădenii sunt pe locul 12 în clasament, cu 7 puncte, în timp ce Farul are 8 puncte şi ocupă poziţia a 8-a.

UTA Arad - Farul Constanţa 1-1 (1-0)

  • Au marcat: Benjamin van Durmen (22), respectiv Victor Dican (90+5).
  • Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Mircea Orbuleţ (Bucureşti); al patrulea oficial: Sorin Vădana (Cluj-Napoca)
  • Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Ioan Alexandru Corb (Satu Mare)

Afla mai multe despre: cosmescu 

viewscnt
Articole similare