Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FC Argeş, la un punct de locurile de play-off după victoria cu Farul! Prima reacţie a antrenorului: ”Băieţii s-au ridicat la un nivel extraordinar”

FC Argeş, la un punct de locurile de play-off după victoria cu Farul! Prima reacţie a antrenorului: ”Băieţii s-au ridicat la un nivel extraordinar”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a reuşit să se impună în faţa Farului, scor 2-1, pe teren propriu, în a 12-a etapă a Ligii 1.

FC Argeş a profitat de forma slabă în deplasare a Farului Constanţa şi a învins echipa lui Gică Hagi, scor 2-1. Arias şi Viana au înscris pentru piteşteni, înainte ca Jefte să reducă din diferenţă, de la punctul cu var. Dobrogenii au dominat partida, însă fotbaliştii lui Andrei Prepeliţă au fost mai eficienţi.

Primul dintre golurile marcat de gazde a fost unul controversat. Asistentul ridicase fanionul la poziţia lui Arias, pentru un offisde, însă s-a răzgândit, după ce a dedus că balonul fusese atins de Larie, astfel că offside-ul nu mai era valabil. Constănţenii s-au repezit asupra asistentului, însă golul a rămas valabil.

FC Argeş, la un punct de locurile de play-off după victoria cu Farul!

În urma partidei, Mihai Ianovschi i-a felicitat pe jucătorii săi. Antrenorul în acte de la Argeş a fost mulţumitm în mod special de atitudinea demonstrată de fotbaliştii piteşteni, care s-au luptat pentru fiecare minge împotriva Farului.

Din punct de vedere al atitudinii, azi, băieţii s-au ridicat la un nivel extraordinar. Este nivelul de atitudine şi determinare pe care noi ni-l dorim. Un adversar foarte bun, un adversar care a jucat, dar, făcând o analiză la cald, comparativ cu celelalte jocuri, cred că noi, azi, am avut un joc mult mai bun faţă de ce am arătat până acum.

În primul rând, din punct de vedere ofensiv. Am avut o posesie mai bună, am combinat mai bine, ne-am creat situaţii de a marca”, a declarat Mihai Ianovschi.

Afla mai multe despre: fc argeşfarul constanţaargeş farulmihai ianovschi 

viewscnt
Articole similare