Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”FCSB a arătat precum o echipă de Liga 2 fără salariile la zi” / ”Fără niciun Dumnezeu”. Critici dure după FCSB - Oţelul 0-2 | EXCLUSIV

”FCSB a arătat precum o echipă de Liga 2 fără salariile la zi” / ”Fără niciun Dumnezeu”. Critici dure după FCSB - Oţelul 0-2 | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

FCSB a fost învinsă de Oţelul Galaţi, scor 0-2 (0-1), duminică, într-o partidă din etapa a 18-a din Superligă.

Golurile gălăţenilor au fost marcate de către Teles (min. 7) şi Cisotti (min. 64).

Panduru: ”Oţelul să joace toate meciurile în deplasare!”

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne lider, cu 37 de puncte, în timp ce Oţelul Galaţi a urcat pe locul 9, cu 23 de puncte.

Basarab Panduru este de părere că FCSB a arătat precum o echipă de Liga 2, cu jucători blazaţi, fără pic de terminare, fără vreo strategie exactă în acest meci.

În acelaşi timp, ”Pandi” îi sugerează antrenorului de la Oţelul, Dorinel Munteanu, să facă tot posibilul pentru a juca restul meciurilor în deplasare, deoarece se descurcă foarte bine şi ar putea prinde play-off-ul.

Iată cum a decurs dialogul dintre Basarab Panduru şi Constantin Zotta, din studioul Orange Sport: 

  • Basarab Panduru: ”Am asistat la un meci între o echipă bună de primă ligă, Oţelul Galaţi, şi o echipă de liga a doua, FCSB. Un fel de meci de Cupă, cu Oţelul de primă ligă. FCSB, o echipă care nu are niciun Dumnezeu. N-are absolut nimic. Nicio idee despre absolut nimic”.
     
  • Constantin Zotta: ”De obicei, echipa de liga a doua e mai ambiţioasă. Mai arţăgoasă”.
     
  • Basarab Panduru: ”Atunci să o facem de a treia? Una de liga a doua fără salarii la zi. Oţelul nu pierde niciun meci în deplasare. Vine şi bate.

    Acum mă gândeam să facă cumva Dorinel, când ajunge la Galaţi, să le spună la primărie: ”Băi, ia începeţi nişte lucrări la stadion. ”Păi, de ce?”. ”Pentru că aşa vreau eu, să jucăm toate meciurile în deplasare”.

    Oricum are nevoie stadionul. Nu poţi să zici că e nou. Ai nevoie cu grămada: ”Începeţi lucrările şi jucăm numai în deplasare. Am impresia că prindem play-off-ul dacă jucăm numai în deplasare.

    Să facă cumva Dorinel, la Galaţi, : Ia începeţi nişte lucrări la stadion. De ce? Ca să jucăm toate meciurile în deplasare. Am impresia că prindem play-off-ul dacă jucăm doar în deplasare”.

Afla mai multe despre: basarab panduruconstantin zottafcsb-otelul 

viewscnt
Articole similare