Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a riscat cu transferul său, Edi Iordănescu a dat verdictul. Ce a observat după primele săptămâni: "Nu există jucători perfecţi"

FCSB a riscat cu transferul său, Edi Iordănescu a dat verdictul. Ce a observat după primele săptămâni: "Nu există jucători perfecţi"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Edward Iordănescu, a vorbit despre unul dintre jucătorii transferaţi în această vară. Tehnicianul l-a lăudat pe Vinicius, deşi mutarea făcută de finanţatorul FCSB a fost pusă sub semnul întrebării, din cauza vârstei fundaşului de 37 de ani.

Edi Iordănescu, mulţumit de Vinicius la FCSB

Vinicius a schimbat tabăra în vară. CFR Cluj nu i-a mai prelungit contractul, iar brazilianul a fost chemat la FCSB. El a jucat în patru meciuri până în acest moment, iar Edi Iordănescu a recunoscut că apărătorul face diferenţa în echipă. 

"Vinicius are mai multă experienţă, mai multă forţă, un plasament mai bun, compensează cu lucrurile astea. Iulian Cristea, care a făcut pereche cu el, este un jucător mai mobil şi mai rapid. Pentru mine important e să se completeze. Depinde de ce profil de joc îţi doreşti, ce organizare de joc îţi propui, cum vrei să ataci, să te aperi, felul cum tranzitezi, în funcţie de asta îţi faci selecţia şi ai nevoie de o echipă echilibrată. Pentru mine e important atunci când ataci poziţional, când împingi liniile, când incerci să recuperezi mingea sus, rapid, după ce o pierzi să ştii să gestionezi bine profunzimea, spaţiul mare pe care îl laşi în spatele tău, ai nevoie mare de mobilitate. Încercăm să fim reactivi, atunci când pierdem mingea să blocăm un contraatac al adversarului, să îi facem să joace negativ, că să putem să câştigăm timp să ne aşezăm.

Monitorizăm foarte mult toate detaliile astea, incercăm să ducem, să analizăm toate informaţiile, toate cifrele, să pregătim unde recuperăm mingea. Sunt lucruri care ne frământă şi incercăm să le lucrăm zilnic, să le centralizăm, să avem discuţii colective, individuale", a declarat antrenorul FCSB-ului pentru Telekom Sport. 

Vinicius a câştigat patru campionate cu CFR Cluj: "(n.r. - Vinicius) Este un jucător extrem de important pentru noi, e un jucător care a performat, care ştie ce înseamnă performanţa şi încercăm să compensăm anumite minusuri pe care un jucător sau altul, indiferent de numele lui, le-ar avea. Nu există jucători perfecţi, fiecare are anumite plusuri şi minusuri, dar e un jucător important pentru FCSB şi pentru mine", a adăugat fiul fostului selecţioner. 

Afla mai multe despre: viniciusfcsbedi iordanescugigi becali 

viewscnt
Articole similare